Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας για Μητσοτάκη: Διαρκής η συνεργασία μας, χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη

Δένδιας για Μητσοτάκη: Διαρκής η συνεργασία μας, χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη
Με καλύπτει πλήρως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεως είπε ο κ.Δένδιας
Σχετικά Άρθρα

Για αμοιβαία εμπιστοσύνη στη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη κάνει λόγο ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας στον απόηχο των αποκαλύψεων και των εξελίξεων για τις υποκλοπές, βάσει των οποίων παρακολουθούνταν και ο ίδιος.
«Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη» υποστήριξε ο κ.Δένδιας κατά την προσέλευση του στο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Όπως είπε, η «συνεργασία αυτή έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο».
«Με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως, όσον αφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων» επισήμανε ο κ. Δένδιας.

Ολόκληρη η δήλωση:
«Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ.
Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο.
Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης