Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Ήπια διορθωτική κίνηση βλέπουν οι αναλυτές – Τα βλέμματα στην Εθνική Τράπεζα

ΧΑ: Ήπια διορθωτική κίνηση βλέπουν οι αναλυτές – Τα βλέμματα στην Εθνική Τράπεζα
Στο επίκεντρο εκτός από τις τράπεζες θα βρεθεί και η Cenergy η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου μετά το κλείσιμο της αγοράς
Σχετικά Άρθρα
Ελαφρώς πτωτικό άνοιγμα βλέπουν οι αναλυτές για τις αγορές του εξωτερικού καθώς επικρατούν οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών έναντι των κινήσεων αύξησης ρίσκου.
Το ελληνικό χρηματιστήριο περιμένει την ολοκλήρωση του placement στην Εθνική Τράπεζα, με το βιβλίο να έχει καλυφθεί μέχρι στιγμής αρκετές φορές, και την τιμή διάθεσης των μετοχών που διαθέτει το ΤΧΣ.
Μετά από μία καλή ανοδική κίνηση στις τελευταίες συνεδριάσεις δεν αποκλείεται σήμερα η αγορά να ακολουθήσει την πορεία των ευρωπαϊκών.
Στο επίκεντρο εκτός από τις τράπεζες θα βρεθεί και η Cenergy η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου μετά το κλείσιμο της αγοράς. Η Euroxx περιμένει προσαρμοσμένα EBITDA 51 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 18 εκατ. ευρώ.
Η Eurobank Equities περιμένει EBITDA 54,7 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 24,1 εκατ. ευρώ.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές φαίνεται να κατευθύνονται προς ένα ελαφρώς αρνητικό άνοιγμα, καθώς η διάθεση για αύξηση του ρίσκου υποχωρεί και υπάρχουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στις μετοχές.

Optima Bank
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί και σήμερα, με την αγορά να ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις.

Piraeus Securities
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουμε επιλεκτικές κινήσεις σήμερα. Θα αγοράζαμε Motor Oil ενόψει ισχυρού τρίτου τριμήνου που δημοσιεύεται στις 21 Νοεμβρίου, ανοίγοντας το δρόμο για μία ακόμη ισχυρή χρονιά.

Beta
Η συσσώρευση και η αφομοίωση των επιπέδων είναι το επικρατέστερο σενάριο για σήμερα, ενώ όλα τα βλέμματα θα επικεντρωθούν στην κάλυψη του βιβλίου της Εθνικής Τράπεζας και στην τιμή εξάσκησης.

Κύκλος
Η υποχώρηση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με εκείνη του πετρελαίου συμβάλλουν στη συνέχιση της ανοδικής κίνησης των δεικτών στη Wall Street. Το ελληνικό χρηματιστήριο διατηρεί το θετικό momentum με την αναμέτρηση με τις 1240 μονάδες του Γ.∆. να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Depolas
Ανοδική προσπάθεια καταγράφηκε χθες από τον ΓΔΧΑ καθώς ο όγκος έχει βελτιωθεί σε σχέση με τους μέσους όρους της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, τα θετικά πρόσημα επικράτησαν και στους βασικούς διεθνείς μετοχικούς δείκτες μετά και τις χθεσινές μετρήσεις του επιπέδου των τιμών παραγωγού στις ΗΠΑ που ικανοποίησαν την αγορά. Κρίσιμη για την βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση ενδεχομένως να είναι η σημερινή συνεδρίαση στο ΧΑ. Προς δημοσίευση περιμένουμε τα αποτελέσματα Γ΄ τριμήνου της Cenergy. H ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει κυρίως τα εβδομαδιαία στοιχεία αγοράς εργασίας και την βιομηχανική παραγωγή Οκτωβρίου στις ΗΠΑ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τιμές νέων κατοικιών στην Κίνα κατέγραψαν την μεγαλύτερη μηνιαία πτώση από το 2016. Επιπλέον, βαρύτητα θα δοθεί σήμερα στα αποτελέσματα της Siemens και της Walmart.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης