Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Που θα κινηθούν τους επόμενους μήνες τα επαγγελματικά ταξίδια στην Ευρώπη

Που θα κινηθούν τους επόμενους μήνες τα επαγγελματικά ταξίδια στην Ευρώπη
Τα επαγγελματικά ταξίδια, επιστρέφουν πριν από το τελευταίο τρίμηνο του έτους

Τα επαγγελματικά ταξίδια, επιστρέφουν πριν από το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Αυτό δείχνουν στοιχεία έρευνας από την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματικών Ταξιδιών (GBTA).

 
  • Το 75% των Ευρωπαίων αναμένουν ότι τα επαγγελματικά ταξίδια θα έχουν σημαντική ή μέτρια αύξηση μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου.
  • Περισσότεροι από επτά στους δέκα ταξιδιωτικούς αγοραστές GBTA θεώρησαν ότι οι υπάλληλοί τους είναι «πρόθυμοι» ή «πολύ πρόθυμοι» να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους στο τρέχον περιβάλλον.

Ήδη οι εκδηλώσεις της GBTA που έγιναν σε διάφορες ευρωπαϊκές τοποθεσίες, ήταν από τις πρώτες ευκαιρίες για πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις. Και αφορούσαν εκπροσώπους της βιομηχανίας που συναντήθηκαν για πρώτη φορά προσωπικά από την αρχή της πανδημίας. Με στόχο την εκπαίδευση τους πάνω στα νέα δεδομένα του κλάδου.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν. Και η εκπαίδευση θα αποτελεί βασικό συστατικό τους. Με κεντρικές ομιλίες από τους ηγέτες του κλάδου. Καθώς και μια σειρά συζητήσεων που καλύπτουν επίκαιρα θέματα.

«Οι πολλαπλές εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη θα δώσουν στους αντιπροσώπους την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες προκλήσεις του κλάδου, καθώς και εκείνες που αφορούν τις επιμέρους περιοχές και αγορές», τόνισε η Catherine Logan περιφερειακή αντιπρόεδρος EMEA της GBTA.

Οι εκδηλώσεις GBTA στην Ευρώπη

  • 16 Σεπτεμβρίου – GBTA France Masterclass – Hotel Le Meridien Etoile, Παρίσι
  • 9 Νοεμβρίου – Συνδιάσκεψη GBTA Ιταλίας, Μιλάνο
  • 6-8 Δεκεμβρίου-Συνέδριο GBTA Europe, Βερολίνο

Πηγή: tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης