Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δυναμική επέκταση από τη Brown Hotels

Δυναμική επέκταση από τη Brown Hotels
της Εύας Οικονομάκη

Το αποτύπωμά της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ενισχύει η ισραηλινή Brown Hotels, η οποία έχει πλέον δρομολογήσει περισσότερα από 40 projects σε Αθήνα, Σούνιο, Θεσσαλονίκη, Εύβοια, Κορινθία, Χανιά και Κέρκυρα. Το επιχειρηματικό πλάνο των ιδρυτών της ξενοδοχειακής αλυσίδας, Λέον Αβιγκάδ και τον Νιτζάν Πέρρυ, προβλέπει τη λειτουργία 17 μονάδων με brands της εταιρείας στην ελληνική πρωτεύουσα μέχρι το 2023.
Ηδη η αλυσίδα λειτουργεί τα ξενοδοχεία Brown Acropol και DAVE Red Villa στην Ομόνοια, και το Brown Ermou Athens στο Σύνταγμα, επανασυστήνοντας την Αθήνα ως τουριστικό προορισμό, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το επίσημο opening ενός ακόμη ξενοδοχείου της εταιρείας, του Lighthouse Athens (σ.σ.: το πρώην La Mirage) το οποίο επίσης βρίσκεται στην Ομόνοια.

Οι νέες αφίξεις

Θα ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία Brown Spices στην Ευριπίδου, Theodor House στη Θεμιστοκλέους, House Sans Rival στη Λιοσίων και ένα ακόμη στη Λυκούργου πίσω από το Brown Acropol, τα οποία θα ενισχύσουν έτι περαιτέρω την παρουσία της Brown στην Αθήνα, με στόχο μέχρι το β’ τρίμηνο του 2022 η αλυσίδα να διαθέτει 10 ξενοδοχεία σε λειτουργία στην ελληνική πρωτεύουσα.
Την άνοιξη του 2022 η αλυσίδα θα εγκαινιάσει και το πρώτο της resort, το Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους στον δήμο Λουτρακίου, ένα project για το οποίο έχουν επενδυθεί περί τα 30 εκατ. ευρώ. Το 2023 αναμένεται να λειτουργήσουν τα δύο μέχρι στιγμής ξενοδοχεία που έχει η αλυσίδα κάτω από την ομπρέλα της στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 179 δωματίων και σουιτών, που διαθέτει η εταιρεία στο Σούνιο, στην Πουνταζέζα, έπειτα από την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της μονάδας η οποία εδώ και αρκετά χρόνια παρέμενε κλειστή.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο καλοκαίρι, μάλιστα, η Brown Hotels ενέταξε κάτω από την ομπρέλα της τα 4 ξενοδοχεία του Hotels of Athens Group, το 4 αστέρων MUSEUM με δυναμικότητα 79 δωματίων και 7 σουιτών στα Εξάρχεια, το ξενοδοχείο 3 αστέρων Μy Athens στον Κεραμεικό με 55 δωμάτια, το 4 αστέρων KUBIC smart hotel, δυναμικότητας 56 δωματίων και το ιστορικό 4 αστέρων ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ, δυναμικότητας 56 δωματίων. Στα πιο πρόσφατα assets της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και το Grand Bleu Beach Resort στην Ερέτρια, το οποίο θα μετονομαστεί και θα ανακαινισθεί.
Στόχος του διδύμου της Brown Hotels είναι τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, κάποια εκ των οποίων είναι ιδιόκτητα και κάποια μισθωμένα με όρους μακροχρόνιας ενοικίασης (long-term lease), να αποτελέσουν το νέο talk of the town, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων της πόλης.

Το DAVE Red Athens

Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε το επίσημο opening του τρίτου κατά σειρά ξενοδοχείο της Brown στην Αθήνα, του DAVE Red Athens, το οποίο βρίσκεται σε μια underground τοποθεσία δίπλα στην πλατεία Ομονοίας. Τα βιομηχανικού σχεδιασμού δωμάτια του ξενοδοχείου, με τα neon κόκκινα φώτα και τους γυμνούς τοίχους περιμένουν τον επισκέπτη για να του συστήσουν την underground πλευρά της Αθήνας. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με vinyl player και δίσκους, ενώ τα ιδιαίτερα t-shirts που διακοσμούν τα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στη reception του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο DAVE Red Athens διαθέτει 87 δωμάτια τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ταράτσα με θέα στην πόλη, ενώ στο lobby του ξενοδοχείου βρίσκεται η χαρακτηριστική βιβλιοθήκη της Brown Hotels με ανατρεπτικούς τίτλους βιβλίων για κάθε αναγνώστη.
Στον ημιώροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί ευρύχωρο σαλόνι με μπιλιάρδο και arcade games, ενώ η not – your – ordinary αίθουσα συναντήσεων με μαυροπίνακα σε κάθε τοίχο, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε επαγγελματική και μη συνάντηση.
Το προσεχές διάστημα στο ισόγειο του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει burger bar και underground club υπό την επιμέλεια της ομάδας των SIX D.O.G.S.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης