Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Οι 1500 μονάδες επιβεβαιώθηκαν, η ανοδική αντίδραση του ΧΑ θα κρατήσει λίγο ακόμη και εν συνεχεία θα επανέλθει …. η καθοδική τάση;

tags :
 Οι 1500 μονάδες επιβεβαιώθηκαν, η  ανοδική αντίδραση του ΧΑ θα κρατήσει λίγο ακόμη και εν συνεχεία θα επανέλθει …. η καθοδική τάση;
Η αντίδραση που ξεκίνησε και συντηρήθηκε από την καλή εικόνα των αμερικανικών χρηματιστηρίων μπορεί να κρατήσει λίγο ακόμη αλλά προσοχή η τάση συνεχίζει να παραμένει καθοδική.Κατά ορισμένους αναλυτές όμως τονίζεται ότι « η αντίδραση στο ΧΑ μπορεί να συνεχισθεί λίγο ακόμη αλλά η τάση η καθοδική τάση δεν έχει αλλάξει».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τις επόμενες μέρες μπορεί να συντηρηθεί μια άνοδος στο ΧΑ ωστόσο δεν φαίνεται ότι μπορεί να κρατήσει για πολύ καθώς από την νέα εβδομάδα θα επανέλθει στην γνώριμη του εικόνα, ίσως όχι από τις αρχές της εβδομάδας αλλά μέσα στην άλλη εβδομάδα αναμένεται να έχει αλλάξει εκ νέου η επενδυτική διάθεση..
Η αγορά έχει ανάγκη μια αντίδραση αναφέρει στέλεχος της Eurobank καθώς έχει ακολουθήσει μια σχεδόν μονότονη πλαγιοκαθοδική τάση.
Μια αντίδραση την οφείλουν οι αγορές υποστηρίζει στέλεχος της Barclays Capital στο www.bankingnews.gr ωστόσο είναι ασαφές ειδικά για την Ελλάδα αν κρατήσει και πόσο θα κρατήσει.
Από την γενικότερη συμπεριφορά του ΧΑ
1)Επιβεβαιώθηκε με μεγάλη ακρίβεια η προσέγγιση του www.bankingnews.gr ότι η αγορά θα τεστάρει τις 1500 μονάδες. Τονιζόταν ότι  οι 1500 μονάδες θα αποδειχθούν κρισιμότατο τεχνικό σημείο και στα επίπεδα αυτά θα κριθεί η τάση του ΧΑ. Σημειώνεται ότι εδώ και 1,5 μήνα υποστηρίζει σθεναρά αυτή την θέση το www.bankingnews.gr.
Η διαφαινόμενη αντίδραση συμπίπτει με την προσπάθεια διάσπασης των 1500 μονάδων άρα έρχεται σε καλό χρόνο.
2)Πόσο θα κρατήσει η αντίδραση ίσως λίγες μέρες αλλά η τάση δύσκολα θα μεταβληθεί.
Μετά την ολοκλήρωση της ανοδικής αντίδρασης το ΧΑ θα επιδιώξει να τεστάρει εκ νέου τις 1500 μονάδες και πιθανώς να διασπάσει τα επίπεδα των 1500 μονάδων και να κινηθεί χαμηλότερα.
Όλα αυτά μέλλει να αποδειχθούν προσεχώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης