Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Πλήρης στήριξη στην Ελλάδα και στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας από τις ΗΠΑ – «Να συνεργαστούμε για την έξοδο από τη κρίση»

Πλήρης στήριξη στην Ελλάδα και στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας από τις ΗΠΑ – «Να συνεργαστούμε για την έξοδο από τη κρίση»
Tετ α τετ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
Πλήρη στήριξη στην Ελλάδα και την προσπάθεια ανόρθωσης της οικονομίας παρείχε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, στο περιθώριο των επαφών του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ειδικότερα, ο Αμερικανός υπουργός «χαιρέτισε» την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα, τονίζοντας πως «προσβλέπουμε σε συνεργασία» με σκοπό την έξοδο από την κρίση.
Παράλληλα, ο John Kerry επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας των ΗΠΑ με την Ε.Ε. σε μία σειρά ζητημάτων, όπως η τρομοκρατία, τα Βαλκάνια και η Μέση Ανατολή.
 «Θα εργαστούμε βήμα με βήμα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Εκ μέρους της Ελλάδας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, εξήρε τη στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Επίσης, ο Έλληνας υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, υπερθεματίζοντας τον «παράγοντα σταθερότητας» που διαδραματίζει η Ελλάδα στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.
 «Αναμφίβολα το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η κρίση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης