Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bloomberg: Προκλητικός ο λόγος Τσίπρα στη Βουλή - Προσδοκά πολιτική λύση στη Σύνοδο

Bloomberg: Προκλητικός ο λόγος Τσίπρα στη Βουλή - Προσδοκά πολιτική λύση στη Σύνοδο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στην πενταμερή συνάντηση που έχει ζητήσει
Προκλητικό χαρακτηρίζει τον λόγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή, μια μόλις μέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, το Bloomberg.
Όπως επισημαίνει σε νέο του δημοσίευμα το πρακτορείο, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα προκλητικός κατά την ομιλία του, το μεσημέρι της Τετάρτης 18/3 στη Βουλή, ενώ προετοιμάζεται να μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες.
Όπως σημειώνει, επίσης, το Bloomberg, ο Αλέξης Τσίπρας θα διεκδικήσει μια πολιτική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας, κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, την ώρα που αυξάνονται οι φόβοι πως η νέα κυβέρνηση ίσως ωθήσει εκτός ευρώ την Ελλάδα.
Οι φόβοι αυτοί αποδίδονται στην άρνηση της Αθήνας να αναλάβει την αναγκαία δράση, προκειμένου ως αντάλλαγμα να λάβει περισσότερη οικονομική στήριξη.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στην πενταμερή συνάντηση που έχει ζητήσει, με τη συμμετοχή του διοικητή της ΕΚΤ, Mario Draghi, της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Angela Merkel, του Γάλλου προέδρου, Francois Hollande και του προέδρου της Κομισιόν, Jean-Claude Juncker.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης