Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Βusiness Insider: Τι κρύβουν οι βολές κατά Βαρουφάκη πως χρονοτριβεί;

Βusiness Insider: Τι κρύβουν οι βολές κατά Βαρουφάκη πως χρονοτριβεί;
Τα καυστικά σχόλια του Bloomberg για τον Γ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν το μέγεθος του χάσματος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών
Τι κρύβεται πίσω από το επιθετικό δημοσίευμα του Bloomberg για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, επιχειρεί να περιγράψει το Business Insider.
Υπενθυμίζεται εδώ πως πως σε νέο δημοσίευμά του το Bloomberg κατηγόρησε ευθέως τον Γ. Βαρουφάκη για λάθους χειρισμούς κατά τη διαπραγμάτευση, χαρακτηρίζοντάς τον τζογαδόρο, ερασιτέχνη, αλλά και πως χρονοτριβεί.
Όπως εκτιμά το Business Insider, τα καυστικά σχόλια του Bloomberg για τον Γ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν το μέγεθος του χάσματος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών.
Ενδεικτικές του αρνητικού κλίματος που επικράτησε στο Eurogroup είναι οι δηλώσεις του προέδρου του, Jeroen Dijsselbloem, αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης, πως εντοπίζονται θετικές ενδείξεις στην πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων, αλλά μεγάλες παραμένουν και οι διαφωνίες που χωρίζουν τις δύο πλευρές.
Όπως επίσης προειδοποιήσε ο πρόεδρος του Eurogroup, όλοι γνωρίζουν ότι χάθηκε πολύς χρόνος, χρόνος που ήταν πολύτιμος.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης