Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CNBC: Τον απόλυτο έλεγχο της διαπραγμάτευσης αναλαμβάνει ο Τσίπρας - Δεσμεύεται για την εξεύρεση λύσης

CNBC: Τον απόλυτο έλεγχο της διαπραγμάτευσης αναλαμβάνει ο Τσίπρας - Δεσμεύεται για την εξεύρεση λύσης
Ο Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά τον πλήρη έλεγχο της διαπραγματευτικής διαδικασίας με τους δανειστές της Ελλάδας, την ώρα που οι διαβουλεύσεις έχουν φτάσει στο κρισιμότερο σημείο τους
Πάνω του παίρνει το θέμα της διαπραγμάτευσης ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκαλύπτουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές, μιλώντας στο CNBC.
Όπως επισημαίνουν, ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά τον πλήρη έλεγχο της διαπραγματευτικής διαδικασίας με τους δανειστές της Ελλάδας, την ώρα που οι διαβουλεύσεις έχουν φτάσει στο κρισιμότερο σημείο τους.
Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πλέον άμεση εμπλοκή στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στο επίπεδο του Brussels Group.
Eνδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group - που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης - έγινε από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους δανειστές της από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να πάρει πάνω του το θέμα της διαπραγμάτευσης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την εξεύρεση λύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης