Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Βusiness Insider: Η πικρή αλήθεια της Ελλάδας - Στη Σύνοδο δεν υπήρξε συμφωνία για νέο δάνειο, αλλά μόνο για έναρξη διαλόγου

Βusiness Insider: Η πικρή αλήθεια της Ελλάδας - Στη Σύνοδο δεν υπήρξε συμφωνία για νέο δάνειο, αλλά μόνο για έναρξη διαλόγου
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμφωνήσει στους όρους που θα συνοδεύει το νέο δάνειο για το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές"
Μπροστά σε σοβαρά εμπόδια, σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, βρίσκεται η Ελλάδα, όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το Βusiness Insider, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμφωνήσει στους όρους που θα συνοδεύει το νέο δάνειο για το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές", σχολιάζει, σε μια αποστροφή του λόγου, το πρακτορείο.
Μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 13ης Ιουλίου όλοι έκαναν λόγο για μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για το νέο πακέτο διάσωσης της χώρας.
Ποιο είναι το πρόβλημα;
Ότι στη Σύνοδο της 13ης Ιουλίου δεν υπήρξε πραγματικά μια συμφωνία για ένα νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, αλλά μια συμφωνία για έναρξη των δψιαπραγματεύσεων για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.
Και τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα του οίκου της...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης