Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin σε Αναστασιάδη: Η Ρωσία ήταν πάντα υπέρ μιας δίκαιης λύσης στο κυπριακό

Putin σε Αναστασιάδη: Η Ρωσία ήταν πάντα υπέρ μιας δίκαιης λύσης στο κυπριακό
O Ρώσος πρόεδρος υποδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας
Η Ρωσία ήταν πάντα υπέρ μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υποδεχόμενος το απόγευμα στο Κρεμλίνο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασίαδη, ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του κυπριακού λαού και του ιδίου για τη μέχρι σήμερα συνεπή, σταθερή και στη βάση αρχών στήριξη για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.
Ο κ. Putin καλωσόρισε στη Μόσχα τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σημειώνοντας πως οι συναντήσεις τους έχουν πάντα ουσιώδη χαρακτήρα.
Και αυτό δεν είναι τυχαίο, σημείωσε, αναφέροντας πως οι σχέσεις των δυο χωρών έχουν μακροχρόνια ιστορία και υπενθυμίζοντας πως η Σοβιετική Ένωση ήταν το πρώτος κράτος που αναγνώρισε την Κυπριακή Δημοκρατία.
Σήμερα οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών αναπτύσσονται και θα συζητήσουμε όλο το φάσμα των σχέσεών μας για διεθνή ζητήματα και για την επίλυση του Κυπριακού, πρόσθεσε.
Υπογράμμισε πως «η Ρωσία ήταν πάντα υπέρ μιας δίκαιης λύσης» , εκφράζοντας τη χαρά του που βλέπει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και καλωσορίζοντάς τον ξανά.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν, σημειώνοντας πως αυτή είναι η τρίτη επίσκεψή του στη Μόσχα από την εκλογή του “και η δεύτερη συνάντηση κορυφής που έχουμε ύστερα από την ευγενή σας πρόσκληση”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης