Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hammond: Στόχος μας να εξασφαλίσουμε ένα θετικό μέλλον για τη βρετανική οικονομία - Είμαι αισιόδοξος για τις συνομιλίες του Brexit

Hammond: Στόχος μας να εξασφαλίσουμε ένα θετικό μέλλον για τη βρετανική οικονομία - Είμαι αισιόδοξος για τις συνομιλίες του Brexit
Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «εμφανίζει εν τέλει τη βούληση να προχωρήσει»
Την αισιοδοξία του για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων που αφορούν το Brexit εξέφρασε σήμερα (12/10) ο υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, Philip Hammond, τονίζοντας μάλιστα ότι αισθάνεται πλέον περισσότερο αισιόδοξος σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες.
Ειδικότερα, ο βρετανός υπουργός, ο οποίος μίλησε στο δίκτυο CNBC στο περιθώριο των συναντήσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Μπαλί, εξήγησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζει τν τέλει τη βούλησει να προχωρήσει.
«Η άλλη πλευρά προσπαθεί σαφώς να προχωρήσει προς τα εμπρός και έχει την ίδια αίσθηση του επείγοντος και της ανάγκης για πρόοδο όπως εμείς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Philip Hammond.
Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κυριότερος στόχος της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι θα σεβαστεί την εντολή του βρετανικού λαού και θα εξασφαλίσει ένα «σαφες και θετικό οικονομικό μέλλον» για τη χώρα στη συμφωνία της για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Το θέμα είναι να επιτύχουμε μία συμφωνία που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, σε αυτό που θέλουν να δουν οι βρετανοί και είμαστε πολύ σαφείς για την εντολή που μας δόθηκε», καταλήγει ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης