Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Να παραιτηθεί η Theresa May ζητά το 82% των Συντηρητικών

tags :
Μ. Βρετανία: Να παραιτηθεί η Theresa May ζητά το 82% των Συντηρητικών
Νέο «χτύπημα» για τη May μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές
Να παραιτηθεί η Theresa May από την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος αλλά και από το πρωθυπουργικό αξίωμα ζητά το 82% των μελών των Τόρις.
Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Conservative Home βάσει προσωπικών συνεντεύξεων από μέλη των Συντηρητικών, μόλις το 16% τάσσεται υπέρ της παραμονής της May στην πρωθυπουργία και στην ηγεσία του κόμματος.
Το εύρημα αυτό αποτελεί ένα ακόμα «χτύπημα» για τη May ύστερα από τα «χειρότερα αποτελέσματα που έχουν καταγράψει οι Συντηρητικοί τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια» στις πρόσφατες τοπικές εκλογές.
Συγκεκριμένα, οι Συντηρητικοί έχασαν περίπου 1.300 από τις 4.000 και πλέον έδρες που διατηρούσε σε δημοτικά συμβούλια στις τοπικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα.
«Το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών ίσως να μην αποτελεί έκπληξη, δοθείσης της φρικαλέας επίδοσης των Τόρις την περασμένη Πέμπτη και την κατάρρευση της υποστήριξης των μελών στην πολιτική της May για το Brexit.
Όμως ελπίζουμε, μολαταύτα, ότι οι βουλευτές των Συντηρητικών θα το καταγράψουν και ότι θα αναλάβουν δράση» υποστήριξε ο διευθυντής του ιστότοπου, Paul Goodman.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης