Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αποχώρησε ο Beto O' Rourke από την «κούρσα» για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020

ΗΠΑ: Αποχώρησε ο Beto O' Rourke από την «κούρσα» για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020
Ο 47χρονος O'Rourke, ο οποίος φερόταν ως το «μεγαλύτερο αστέρι» των Δημοκρατικών  και ο επικρατέστερος για το χρίσμα, είχε ένα χρονικό διάστημα μέτρων δημόσιων εμφανίσεων
Ο  Beto O'Rourke ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Ο πρώην γερουσιαστής του Τέξας επικαλέστηκε αδυναμία πόρων για να αιτιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Ο 47χρονος O'Rourke, ο οποίος φερόταν ως το «μεγαλύτερο αστέρι» των Δημοκρατικών  και ο επικρατέστερος για το χρίσμα, είχε ένα χρονικό διάστημα μέτρων δημόσιων εμφανίσεων και εμφανή έλλειψη πόρων, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ο ίδιος κάλεσε σε μία ενωτική υποψηφιότητα των Δημοκρατικών, που θα έχει ελπίδες το 2020 απέναντι στον νυν πρόεδρο Donald Trump.
Ο Beto O'Rourke έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό σε εθνική κλίμακα το φθινόπωρο, όταν διεξήγαγε προεκλογική εκστρατεία για μια έδρα στη Γερουσία.
Έχασε μεν στις εκλογές, τον Νοέμβριο του 2018, αλλά η εκστρατεία του, ιδίως οι παθιασμένες ομιλίες του, και η μάλλον απροσδόκητα σκληρή μάχη που έδωσε απέναντι σε έναν Ρεπουμπλικάνο βαρέων βαρών, τον T. Cruz, που επικράτησε με μόλις τρεις μονάδες διαφορά, προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς στις τάξεις των Δημοκρατικών.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης