Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Υπό την εποπτεία του Medvedev η παραγωγή όπλων και ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων

Ρωσία: Υπό την εποπτεία του Medvedev η παραγωγή όπλων και ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων
Η Επιτροπή περιλαμβάνει επίσης τον υπουργό Άμυνας Sergey Shoigu, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Valery Gerasimov, τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolay Patrushev,
Σχετικά Άρθρα
Η Στρατιωτική Βιομηχανική Επιτροπή της Ρωσίας συνέστησε ομάδα εργασίας για τον έλεγχο της παραγωγής όπλων, ανακοίνωσε την Τρίτη (10/1/2023) ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, Dmitry Medvedev.
«Μέσα στο πλαίσιο των εξουσιών που μου ανατίθενται τώρα, υπέγραψα ψήφισμα για τη σύσταση της ομάδας εργασίας της Επιτροπής για τον έλεγχο της παραγωγής των απαιτούμενων οπλισμών, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού, όπλων και εξαρτημάτων», είπε ο Medvedev.

Ο Medvedev τόνισε ότι η νέα δομή «θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή των σχεδίων και μέτρων ελέγχου, θα βελτιστοποιήσει το σύστημα ελέγχου στο σύνολό του και θα ενισχύσει τον συντονισμό των προσπαθειών των κυβερνητικών υπηρεσιών και οργανισμών».

«Ο καθένας που ασχολείται με αυτό πρέπει να επικεντρωθεί στο μέγιστο στην εκπλήρωση του σχεδίου αμυντικών προμηθειών», τόνισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Επιπλέον, επισκέφθηκε το 61ο εργοστάσιο επισκευής τεθωρακισμένων στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με το Tass.
Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin καθιέρωσε τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου του στη Στρατιωτική Βιομηχανική Επιτροπή της οποίας ηγείται. Αυτή η θέση ανατέθηκε στον Medvedev.

Η Επιτροπή περιλαμβάνει επίσης τον Υπουργό Άμυνας Sergey Shoigu, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Valery Gerasimov, τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolay Patrushev, τους επικεφαλής των Εξωτερικών Πληροφοριών και Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών Ασφαλείας και της Ρωσικής Εθνοφρουράς και άλλα μέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης