Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει ο Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ δίπλα στην Ουκρανία για όσο χρειαστεί - Η Ρωσία έχει αρχίσει την επίθεση

Επιμένει ο Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ δίπλα στην Ουκρανία για όσο χρειαστεί - Η Ρωσία έχει αρχίσει την επίθεση
Δεν είναι έτοιμος για ειρήνη ο Putin είπε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως το ΝΑΤΟ θα είναι δίπλα στην Ουκρανία για όσο χρειαστεί διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin όχι μόνο δεν είναι έτοιμος για ειρήνη, αλλά ετοιμάζει και νέες επιθέσεις.
«Είμαστε σε έναν αγώνα logistics με τη Ρωσία» υπογράμμισε ο Stoltenberg σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής συνάντησης των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
«Βασικές δυνατότητες όπως πυρομαχικά και ανταλλακτικά πρέπει να φτάσουν στην Ουκρανία προτού η Ρωσία μπορέσει να πάρει την πρωτοβουλία στο πεδίο της μάχης.
Η ταχύτητα θα σώσει ζωές» υποστήριξε ο Stoltenberg, αναφέροντας πως το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να αυξήσει τους στόχους του για τα αποθέματα πυρομαχικών, τα οποία εξαντλούνται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Έχει αρχίσει την επίθεση η Ρωσία

Όπως είπε ο Stoltenberg, ήδη βλέπουμε την έναρξη της νέας επίθεσης της Ρωσίας.
«Ο πρόεδρος Putin στέλνει χιλιάδες νέους στρατιώτες, αποδεχόμενος έναν πολύ υψηλό αριθμό θυμάτων και απωλειών αλλά εξακολουθεί να ασκεί πίεση στην Ουκρανία.
Ότι δεν έχει η Ρωσία σε ποιότητα, προσπαθεί να το αντικαταστήσει με ποσότητα» τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, αναφέροντας πως το γεγονός αυτό καθιστά απαραίτητο και επιτακτικό για τη Δύση να συνεχίσει να παρέχει με όπλα την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης