Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τορπιλίσει τις εκλογές στις περιοχές που προσαρτήθηκαν στη Ρωσία

Η Ουκρανία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τορπιλίσει τις εκλογές στις περιοχές που προσαρτήθηκαν στη Ρωσία
Με τρομοκρατικές ποινικές διώξεις επιδιώκει το καθεστώς του Κιέβου να αποτρέψει την ομαλοποίηση της πολιτικής ζωής στις προσαρτημένες περιοχές
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές αρχές θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την εγκατάσταση οργάνων εξουσίας στις νέες περιοχές της Ρωσίας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ουκρανία άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον του αναπληρωτή διευθυντή του Οργανωτικού, Νομικού και Διοικητικού Τμήματος του Υπουργείου Πληροφοριακής Πολιτικής της Περιφέρειας Kherson Valentin Rybin, δήλωσε ο αξιωματούχος στο TASS την Κυριακή (30/4/2023).
Νωρίτερα, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Κίεβο άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Rybin για εσχάτη προδοσία.

Ξέρω από το 2014 με ποιον έχω να κάνω

«Πιστεύω ότι έχω γίνει στόχος και θα συνεχίσουν. Αντιμετωπίζω τα γεγονότα με κατανόηση, γιατί ήξερα τι συνέβαινε και με ποιον είχα να κάνω από το 2014.
Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών θα κάνουν τα πάντα για να ματαιώσουν τις εκλογές στις νέες περιφέρειες της Ρωσίας.
Θέλουν να αποτρέψουν την ίδρυση φορέων εξουσίας και ως εκ τούτου είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε εξέλιξη», είπε, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για την ποινική υπόθεση.
Προηγουμένως, ο Rybin εγγράφηκε ως συμμετέχων στην προκαταρκτική ψηφοφορία στο κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας για την ανάδειξη υποψηφίων στη νομοθετική συνέλευση της Περιφέρειας Kherson. «Από το 2014, υπερασπίζομαι τόσο τον Υπουργό Υγείας της Κριμαίας όσο και τον Υφυπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού για τις κατηγορίες τους για προδοσία, επειδή υπηρέτησαν ως εκπρόσωποι στα καθιερωμένα όργανα εξουσίας στην Κριμαία.

Φυλακίσεις και διώξεις


Θα ήθελα να επισημάνω ότι η ο βουλευτής του δημοτικού συμβουλίου της Yevpatoria Vasily Ganysh καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για «νομιμοποίηση των επαγγελματικών αρχών» όπως μας αποκαλεί το Κίεβο», σημείωσε ο Rybin.
Ο Rybin γεννήθηκε στο Khabarovsk, σπούδασε νομικά στην Ουκρανία και εργάστηκε ως δικηγόρος εκεί για χρόνια. Οι τελευταίες σημαντικές διαδικασίες του περιλαμβάνουν την υπεράσπιση των πολιτικών Viktor Medvedchuk και Anatoly Shariy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης