Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ παίζουν με τη φωτιά στη Μαύρη Θάλασσα – Θα αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ παίζουν με τη φωτιά στη Μαύρη Θάλασσα – Θα αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή
Η κλιμακούμενη και επικίνδυνη πορεία της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου δεν έχει σπίθα κοινής λογικής, επισημαίνει η Μόσχα
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία έχει όλες τις στρατιωτικές δυνατότητες για να αντιμετωπίσει τις απειλές στη Μαύρη Θάλασσα, η ασφάλεια της χώρας θα διασφαλιστεί, δήλωσε στο Tass ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Sergey Ryabkov.
«Το κυριότερο είναι ότι έχουμε όλες τις στρατιωτικές και στρατιωτικο-τεχνικές δυνατότητες για να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τα συμφέροντα της ασφάλειάς μας, την ασφάλεια των ανθρώπων και των εγκαταστάσεων μας», σημείωσε.
«Δεν θα θίξουμε ποτέ τα συμφέροντά μας για την ασφάλεια και θα τα διασφαλίσουμε αξιόπιστα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Ryabkov, η Ρωσία συνεχίζει να εφιστά την προσοχή της Δύσης στην κατάσταση ασφαλείας στη Μαύρη Θάλασσα και τις Ηνωμένες Πολιτείες και η πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου σε αυτό το θέμα δεν έχει κοινή λογική.
«Νομίζω ότι η κλιμακούμενη και επικίνδυνη πορεία της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου δεν έχει σπίθα κοινής λογικής. Θα συνεχίσουμε τις σχετικές προσπάθειες», τόνισε.

Παίζουν με τη φωτιά

«Οι Αμερικανοί παίζουν με τη φωτιά και αυτό είναι επικίνδυνο.

Στο παρελθόν, είδαμε καταστάσεις που βρίσκονταν στο χείλος ενός πιο δύσκολου περιστατικού, αλλά κατάφεραν να το ξεφύγουν μέχρι στιγμής.
Γι' αυτό τους καλούμε να δείξουν περισσότερη σοφία και να μην πιστέψουν τους ισχυρισμούς της δικής τους προπαγάνδας ότι μπορούν να επιλύσουν αυτά ή εκείνα τα καθήκοντα που έχουν θέσει στον εαυτό τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα διαπραγματευτούμε ποτέ τα συμφέροντά μας για την ασφάλεια και θα τα διασφαλίσουμε αξιόπιστα», υπογράμμισε.
H Ουκρανία εξέδωσε προειδοποίηση για «στρατιωτική απειλή» κοντά σε έξι ρωσικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας, δηλαδή Anapa, Gelendzhik, Novorossiysk, Sochi, Taman και Tuapse.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης