Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη... κατά λάθος: Το Αζερμπαϊτζάν παρήγαγε κρυφά χιλιάδες οβίδες για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Αποκάλυψη... κατά λάθος: Το Αζερμπαϊτζάν παρήγαγε κρυφά χιλιάδες οβίδες για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις
Άθελα του δημοσιογράφος αποκάλυψε τον ρόλο του Αζερμπαϊτζάν

Ο Ουκρανός στρατιωτικός ανταποκριτής Roman Bochkala αποκάλυψε άθελά του ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι ένας από τους παραγωγούς πυρομαχικών για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram, φωτογραφίες και βίντεο από το εργαστήριο παραγωγής όπου κατασκευάζονται οβίδες 122 χιλιοστών για το οβιδοβόλο D-30.
Σε ένα σχόλιο σε αυτά τα υλικά, ο Bochkala ανέφερε ότι η Ουκρανία άρχισε να παράγει πυρομαχικά σε μια από τις «χώρες εταίρους». 
Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εργαστήριο, βρέθηκαν περίπτερα με τα σύμβολα του ομίλου εταιρειών του Αζερμπαϊτζάν Palladium, που είναι συνεργάτης της ουκρανικής Ukroboronprom. 
Σε μια από τις φωτογραφίες, ο Bochkala κρατά μια ουκρανική σημαία με φόντο τα πυρομαχικά και τα σύμβολα του Αζερμπαϊτζάν είναι ορατά στην στήλη πίσω του.

Η εταιρεία Palladium Defense and Security Solutions ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών του Αζερμπαϊτζάν Palladium με έδρα το Μπακού. 
Κατά τη διάρκεια των ετών της δραστηριότητάς της, η εταιρεία σημείωσε σημαντική πρόοδο στη συνεργασία και την υποστήριξη των υπηρεσιών ασφάλειας και πολιτικής προστασίας τόσο στο Αζερμπαϊτζάν όσο και σε άλλες χώρες.
Η εταιρεία έχει συνεργάτες σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΑΕ, της Γεωργίας, της Τσεχίας και της Γερμανίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης