Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Είναι σχεδόν βέβαιο, ήττα Biden στις προεδρικές εκλογές του 2024

Medvedev (Ρωσία): Είναι σχεδόν βέβαιο, ήττα Biden στις προεδρικές εκλογές του 2024
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία ο Λευκός Οίκος δεν έχει πάρει «τραβήξει» τόσα χρήματα για μια υπό κατάρρευση χώρα είπε ο Medvedev
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Joe Biden θα ηττηθεί στις προεδρικές εκλογές του 2024 υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος υποστήριξε ότι η απειλή για μια άμεση σύγκρουση της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο δεν ήταν ποτέ τόσο πραγματική από την εποχή της πυραυλικής κρίσης στην Κούβα.
«Η κυβέρνηση Biden αντιμετωπίζει την προοπτική της παραπομπής (που δύσκολα μπορεί να συμβεί) ή μιας εκλογικής ήττας (που είναι πολύ πιθανό να συμβεί).
Συνεπώς, καταφεύγουν σε βαριές τακτικές εκβιασμού, σε ασταμάτητη υστερία και σε διάφορους υπαινιγμούς που στοχεύουν σε εμάς» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram o Medvedev, ο οποίος έκανε λόγο για εκβιασμό του Κογκρέσο από την κυβέρνηση Biden.
«Λένε, δώστε στον δικό μας (βάλτε εδώ το σχετικό επώνυμο) χρήματα διαφορετικά θα πρέπει να πολεμήσουμε τους Ρώσους εμείς» επισήμανε ο Medvedev, τονίζοντας ότι ποτέ άλλοτε ο Λευκός Οίκος δεν «τράβηξε» τόσα χρήματα από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Ο Medvedev υπογράμμισε πως από την εποχή της πυραυλικής κρίσης της Κούβας το 1962, δεν ήταν τόσο πραγματική η απειλή μιας άμεσης σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης