Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (Πρώην CIA): Σε πανικό οι Ουκρανοί - Οι ΗΠΑ θα χάσουν σε ένα συμβατικό πόλεμο με τους Ρώσους

Johnson (Πρώην CIA): Σε πανικό οι Ουκρανοί - Οι ΗΠΑ θα χάσουν σε ένα συμβατικό πόλεμο με τους Ρώσους
Όπως σημείωσε ο Larry Johnson, εάν η Ουάσιγκτον «αρχίσει έναν πόλεμο», η Ρωσία θα «αντεπιτεθεί»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χάσουν σε μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία λόγω της τεχνολογικής οπισθοδρόμησης των ΗΠΑ, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Larry Johnson.
Κατά τη γνώμη του Larry Johnson, η Ρωσία έχει υψηλές δυνατότητες και είναι μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην ανάπτυξη στρατιωτικών τεχνολογιών.
«Αν υποτιμάς τον αντίπαλό σου και σκέφτεσαι, «μπορώ να τον νικήσω», χωρίς να βεβαιωθείς ότι έχεις να αντιμετωπίσεις έναν μαχητή MMA με δέκα πρωταθλήματα, θα φας κλωτσιά στον πισινό σου όταν πας στον αγώνα.
Και ειλικρινά , νομίζω ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Larry Johnson.
Όπως σημείωσε ο Larry Johnson, εάν η Ουάσιγκτον «αρχίσει έναν πόλεμο», η Ρωσία θα «αντεπιτεθεί».
Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Putin δήλωσε ότι οι συνθήκες για τη βελτίωση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εμφανιστούν όταν η Ουάσιγκτον αρχίσει να σέβεται τους άλλους.

Οι Ουκρανοί πανικοβάλλονται από τη συνεχιζόμενη ρωσική επίθεση

Οι Ουκρανοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνεχιζόμενη προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Larry Johnson.
«Αυτό που συμβαίνει προκαλεί πανικό στους Ουκρανούς, γιατί μοιάζει με το πώς η Ρωσία πραγματοποίησε την επιχείρηση Bagration κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το καλοκαίρι του 1944.
Στη συνέχεια πανικόβαλλε τους Γερμανούς».
Όπως τόνισε ο εμπειρογνώμονας Larry Johnson, η αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέληξε σε αποτυχία και τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να προχωρούν και σημειώνουν σταθερά πρόοδο.
«Μερικές φορές περπατούν μερικά χιλιόμετρα, άλλες μέρες ίσως ενάμιση χιλιόμετρο, αλλά προχωρούν μπροστά», κατέληξε ο Larry Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης