Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιος Trump: Η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης – Με Trump πρόεδρο θα σταματήσουν οι πόλεμοι

Γιος Trump: Η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης – Με Trump πρόεδρο θα σταματήσουν οι πόλεμοι

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ είπε με στόμφο ότι «η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης»

Σχετικά Άρθρα

Ο επιχειρηματίας Donald Trump Junior, γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, μίλησε για τις αμερικανικές εκλογές, την εσωτερική πολιτική και την παγκόσμια πολιτική σε μια διάλεξη στο Mathias Corvinus Collegium στη Βουδαπέστη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ «Ο κόσμος όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια του Donald Trump Junior», που διοργανώθηκε από το Κολλέγιο Μαθίας Κορβίνος (MCC), ο γιος του πρώην Προέδρου μίλησε για τα εμπόδια στις συντηρητικές δυνάμεις στο σημερινό πολιτικό κλίμα.
«Η κοινή λογική είναι κάθε άλλο παρά κοινή στις μέρες μας στην κυβέρνηση, στην εκπαίδευση, στον κόσμο γενικότερα και σε κάθε θεσμό με τον οποίο αλληλεπιδρούμε καθημερινά», είπε, προσθέτοντας ότι οι αμερικανικοί συντηρητικοί κύκλοι θεωρούν τον Ούγγρο πρωθυπουργό Orban ως σπουδαίο ηγέτη που βάζει την Ουγγαρία πρώτα.
Μάλιστα σημείωσε ότι πιστεύει πως τα συντηρητικά πιστεύω διαφημίζονται σωστά από την Ουγγαρία.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ είπε με στόμφο ότι «η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το πρώτο βήμα του Trump αν κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές, απάντησε για το άμεσο τέλος του πολέμου Ρωσίας - Ουκρανίας και επέκρινε έντονα την επικείμενη ειρηνευτική σύνοδο κορυφής στην Ελβετία, στην οποία δεν προσκλήθηκε η Ρωσία.
Ο Junior είναι, μεταξύ άλλων, πολιτικό πρόσωπο, τηλεοπτική προσωπικότητα και υπηρετεί ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος λειτουργιών του Οργανισμού Trump, ο οποίος διαχειρίζεται και την περιουσία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης