Face to Face

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ αποκλειστικά στο ΒΝ Sports: «Ετοιμαστείτε για καρφώματα και highlights»

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ αποκλειστικά στο ΒΝ Sports: «Ετοιμαστείτε για καρφώματα και highlights»

«Θα αφοσιωθώ πλήρως στις ανάγκες και τους στόχους του Παναθηναϊκού»...

Σχετικά Άρθρα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζεχάιβ Φλόιντ, «φορά» ήδη τα πράσινα αποκλειστικά για το BN Sports και μιλά για την μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του, την δυνατότητα να βρίσκεται ανάμεσα σε τόσο μεγάλους παίκτες και ποιο στοιχείο του θα αγαπήσουν οι φίλοι του «Εξάστερου».

Τζεχάιβ, πώς νιώθεις για την ευκαιρία να αγωνιστείς με αυτή τη φανέλα στην Euroleague και τι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα;

«Πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να παίξω στην Ευρωλίγκα με ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πρώτα από όλα την αθλητικότητά μου, ειδικά την ενέργειά μου στην άμυνα. Να είμαι εκεί στις αλλαγές, να κινούμαι στο παρκέ… Προφανώς μπορώ να μπλοκάρω σουτ, να βάλω πίεση στα γκαρντ. Οπότε πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω βάζοντας το στοιχείο της αφοσίωσής μου, να δείξω σεβασμό και να συμβάλλω και στο επιθετικό παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός».

Τι έχεις δει από τον Παναθηναϊκό νωρίτερα;

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα την πρώτη μου χρονιά (σ.σ. για χάρη της Λάρισας τη σεζόν 2019/20), υπήρχαν οι κορυφαίες ομάδες και οι τοπ παίκτες στην Basket League, που αγωνίζονταν και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε τους παρακολουθούσα και προσπαθούσα να βρω τρόπους να φτάσω σε αυτό το σημείο και από τότε δούλευα πάρα πολύ σκληρά».

Πώς σκέφτεσαι το γεγονός της συνεργασίας με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον NBAer, Μάριο Χεζόνια;

«Το γεγονός να αποτελώ πλέον μέρος όλου αυτού είναι συναρπαστικό, να έχω επιλεχθεί να είμαι ένας από εκείνους. Είναι απίστευτη ευκαιρία να προπονούμαι και να βρίσκομαι δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν έχει κάποιος αγωνιστεί και στο ΝΒΑ που πάντα ήταν όνειρο για μένα…Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορώ να δουλέψω μαζί τους και με τον καιρό να μάθω ακόμα περισσότερα».

Ποιο μπορεί να είναι εκείνο που θα κάνει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σε αγαπήσουν;

«Νομίζω οι φίλαθλοι λατρεύουν τα “highlight plays”… Τα καρφώματα, τις τάπες… Οπουδήποτε και αν πηγαίνω, το κοινό το αγαπά αυτό. Εγώ μπορώ να δώσω ενέργεια στο γήπεδο και ξέρω ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι τρομεροί και αγαπούν τους παίκτες, οπότε ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι μπορώ σε κάθε αγώνα για να βγάλω την καλύτερη ενέργεια!».

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης