Face to Face

Οκάρο Ουάιτ στο ΒΝ Sports: «Δεν είμαι ο Κόμπι, αλλά θα τα δώσω όλα. Οικογένειά μου ο κόουτς Πρίφτης!»

Οκάρο Ουάιτ στο ΒΝ Sports: «Δεν είμαι ο Κόμπι, αλλά θα τα δώσω όλα. Οικογένειά μου ο κόουτς Πρίφτης!»
O Οκάρο Ουάιτ μιλά στο BN Sports για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Δημήτρη Πρίφτη, το τι θα πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι του, αλλά υπόσχεται πως θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού μιας και δεν είναι... Κόμπι!
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για ακόμη ένα νέοαίμα του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Οκάρο Ουάιτ έχει κάθε λόγο να νιώσει άνετα στη νέα του ομάδα. Η μακρά συνύπαρξη με τον Δημήτρη Πρίφτη στη διάρκεια της καριέρας του έχει δημιουργήσει έναν δεσμό ανάμεσά τους που πλέον μοιάζει με οικογένεια.  

Ο παίκτης μιλά στο BN Sports και επισημαίνει τα σημεία στα οποία θέλει να επικεντρωθεί, ενώ υπόσχεται στον κόσμο των «πρασίνων», όχι έναν Κόμπι Μπράιαντ, αλλά έναν… μαχητή!  

Για τον Οκάρο η φετινή σεζόν θα είναι η παρθενική του στην Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια καριέρας στα ευρωπαϊκά γήπεδα αλλά αυτό δεν τον... τρομάζει. Στην Ελλάδα, δε, θα παίξει για δεύτερη φορά μετά την πρώτη του με την κιτρινόμαυρη φανέλα του Άρη όταν και ουσιαστικά ξεκινούσε την επαγγελματική του καριέρα μετά από το πρώτο πέρασμά του από τη Βίρτους Μπολόνια. Κάτι που οφείλει στον νυν προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη με τον οποίο συνεργάστηκαν τόσο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και στην Ουνίξ την προηγούμενη σεζόν κάτι που δείχνει τους ισχυρούς μεταξύ τους δεσμούς.

Με τον Άρη το 2016 είχε εντυπωσιάσει αφού είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της Basket League αλλά και πιο θεαματικός με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια το όνομά του πάντα να βρίσκεται στην μεταγραφική επικαιρότητα κάθε καλοκαιριού τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό. Αλλά έπρεπε να κάτσει στον πάγκο των πράσινων ο Πρίφτης για να πραγματοποιηθεί ο "γάμος" με τον Παναθηναϊκό...

Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση σου να έρθεις στον Παναθηναϊκό;  

«Ήταν αρκετά εύκολο θα έλεγα. Λίγο πολύ με τον κόουτς Πρίφτη εδώ όλα έγιναν πιο γρήγορα.»  

Πιστεύεις ότι η πολύ καλή συνεργασία και η χημεία με τον Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να βγει και στη νέα σας ομάδα;  

«Ναι, ναι! Εγώ και ο Πρίφτης είμαστε σαν οικογένεια. Οπουδήποτε πηγαίνει μπορώ να ακολουθήσω και να βγουν ωραία πράγματα από τη συνεργασία μας. Είναι πολύ καλό αυτό, ξέρεις, γιατί παραλίγο να έρθω στην ομάδα μερικά χρόνια νωρίτερα… Η κατάληξη δεν ήταν η ίδια τότε, δεν βρέθηκε λύση οπότε αυτή τη στιγμή κάνουμε μία νέα αρχή.»  

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για σένα και το παιχνίδι σου;  

«Δεν υπάρχει απαραίτητα επόμενο βήμα, απλά θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται στην άμυνα. Στην επίθεση θα υπάρξουν παραγωγικές και άστοχες βραδιές, αλλά όσο δεν αφήνω κάτι τέτοιο να επηρεάσει την άμυνά μου, τότε μπορώ να προσφέρω περισσότερα!»  

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου έφερε μια τέτοια εικόνα στα φιλικά;  

«Νομίζω ότι αφορά κυρίως την preseason και το γεγονός ότι πρέπει να βρούμε λύσεις σε διάφορα θέματα που είναι καινούργια για εμάς. Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσαν να έχουν παίξει ρόλο.  

Προσωπικά δεν σούταρα καλά, αλλά αυτή τη στιγμή έχω επιστρέψει στο γήπεδο έτοιμος να δουλέψω. Ήταν και ο τραυματισμός του Ουάιτ με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρός ήταν και ένιωσα άσχημα για αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε επαγγελματίες, οπότε για να πετύχω το στόχο μου πρέπει να δουλέψω.»  

Τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θα έρθει για να στηρίξει την προσπάθεια;  

«Θα πρέπει να πιστέψουν ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μόνο αυτό μπορώ να τους υποσχεθώ! Να προσπαθήσω να βγάλω το παιχνίδι μου στο παρκέ.  

Δεν θα πρέπει να περιμένουν τον Κόμπι Μπράιαντ (γέλια), επειδή δεν είμαι εκείνος, αλλά σίγουρα θα παίξω για την ομάδα μου και θα τα δώσω όλα!»  

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης