Face to Face

Ντάριλ Μέικον στο BN Sports: «Ξεχωριστή η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίζω σε κάθε ματς!»

Ντάριλ Μέικον στο BN Sports: «Ξεχωριστή η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίζω σε κάθε ματς!»
Ο Ντάριλ Μέικον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BN Sports μίλησε για τη συνέχεια της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ, την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του, αλλά και την επιθυμία του να κερδίζει κάθε παιχνίδι!
Σχετικά Άρθρα

Ο Ντάριλ Μέικον θα αγωνίζεται στα γνώριμα μέρη του ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μιλά στο BN Sports για τα πρώτα του βήματα στην ομάδα, την αυτοπεποίθηση που νιώθει στο παρκέ, αλλά και για την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό!  

Υπάρχει ήδη μια σύνδεση με εσένα και το ΟΑΚΑ. Πόσο διαφορετικό είναι να αγωνίζεσαι αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό;  

«Για εμένα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά… Αλλά, ίσως, για τους οπαδούς. Παίρνω ακόμη αρκετά μηνύματα από φίλους της ΑΕΚ που με ρωτάνε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό. Εγώ το βλέπω σαν ένα επόμενο βήμα στην καριέρα μου και δεν το λαμβάνω σαν να άλλαξα πλευρές ή κάτι τέτοιο.»  

Ήσουν απέναντι τους στην τελική φάση την περσινή σεζόν και μάλιστα με σπουδαίες εμφανίσεις. Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο στον Παναθηναϊκό;  

«Ναι, σίγουρα. Εμπιστεύομαι τη δουλειά που κάνω και πιστεύω στον εαυτό μου. Είναι το μπάσκετ στο τέλος της ημέρας, οπότε δεν υπάρχει πίεση!»  

Θα αντιμετωπίσεις ορισμένους από τους κορυφαίους αμυντικούς στα ευρωπαϊκά γήπεδα στην Ευρωλίγκα. Ξεχωρίζεις κάποιους;  

«Ο καλύτερος αμυντικός που ξέρω είναι ο Σαντ-Ρος… Δεν μπορώ να πω ότι κάτι άλλο είναι περισσότερο από το μπάσκετ. Αυτό που κάνω είναι να σκοράρω και δεν θα μπορέσω να πω για έναν άνθρωπο ότι θα με σταματήσει!»  

Τι θεωρείς ότι έλειψε από την ομάδα στα φιλικά της παιχνίδια και της έφερε αγχωτικές εμφανίσεις;  

«Προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας ο ένας με τον άλλον. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που το κάνει πιο δύσκολο. Εγώ, ο Κέντρικ (Πέρι), ο Ουάιτ που είναι και η πρώτη φορά που θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να βρούμε τα πατήματά μας για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.»  

Γνωρίζεις για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού; Είναι κάτι που περιμένεις εσύ και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες;  

«Δεν θα πω ότι το περιμένω γιατί είμαι ενθουσιασμένος για κάθε αγώνα που δίνουμε. Υπάρχει η αντιπαλότητα και την καταλαβαίνω. Αισθάνομαι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σημαντικό από το άλλο. Πρέπει κερδίσεις ανεξάρτητα του ποιος είναι απέναντί σου. Δεν είμαι από την Ελλάδα, οπότε είναι λογικό οι οπαδοί να το θεωρούν πιο σημαντικό.  

Έχω, όμως, την ίδια προσέγγιση σε κάθε αγώνα… Θέλω να κερδίζω κάνοντας το καλύτερο!»  

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης