Face to Face

Ο Μπάμπης Τεννές στο BN Sports για τη φετινή Superleague 1: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά με μεγαλύτερο ανταγωνισμό – Ενισχύθηκε πολύ η ΑΕΚ»

Ο Μπάμπης Τεννές στο BN Sports για τη φετινή Superleague 1: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά με μεγαλύτερο ανταγωνισμό – Ενισχύθηκε πολύ η ΑΕΚ»

Το πρωτάθλημα της Superleague 1 ανοίγει την αυλαία για τη σεζόν 2021/22 και ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας, μοιράζεται τις σκέψεις του για το τι θα δούμε.

Σχετικά Άρθρα

Μετά από καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, η Superleague 1 ξεκινάει και οι 14 ομάδες είναι έτοιμες στην γραμμή εκκίνησης για τη νέα σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος. Έπειτα από ένα «καυτό» καλοκαίρι με δεκάδες μεταγραφικές κινήσεις και ενίσχυση των ομάδων, άπαντες περιμένουν να απολαύσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας, είναι αναμφίβολα ο Μπάμπης Τεννές. Ο 67χρονος προπονητής μοιράστηκε αποκλειστικά στο BN Sports όλα τα δεδομένα για το νέο πρωτάθλημα και την γνώμη του για την τελική βαθμολογία του Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, θεωρεί πως θα δούμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ενώ παραδέχθηκε πως το φαβορί παραμένει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα που τον εντυπωσίασε στις μεταγραφές, εκείνες που… «πέφτουν» και η τελική 4άδα, στο τέλος της μέρας.

  • Με μία πρώτη ματιά, πως σας φαίνεται η φετινή Superleague 1;

«Με βάση τους αγώνες που έχουν παίξει οι ομάδες και την ενίσχυση, καταλαβαίνω πως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες οι θέσεις όπως πέρσι, τόσο στην εξάδα, όσο και στα play-out»

  • Ποια ομάδα έκανε την έκπληξη στην μεταγραφική περίοδος και ποια ήταν η απογοήτευση;

«Εννοείται πως όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, έκανε τρομερή δουλειά η ΑΕΚ. Απέκτησε ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, πήρε έναν πολύ καλό προπονητή και γενικά έκανε την διαφορά. Το ίδιο και ο Ατρόμητος, που ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με σημαντικές μεταγραφές. Γενικά δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ομάδα που να απογοήτευσε. Οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες κινήθηκαν σε «ρηχά νερά» και δεν έκαναν το κάτι παραπάνω για να ενισχυθούν»

  • Ποιος πιστεύετε πως θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και ποια ομάδα θα κάνει την έκπληξη στο τέλος της σεζόν;

«Ο Ολυμπιακός παραμένει αναμφίβολα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές αλλαγές, διατήρησε τον προπονητή του και τον βασικό κορμό σε πολλές θέσεις. Ωστόσο, θεωρώ πως δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο όπως τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος, το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη φορά, όμως αντιθέτως, δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη πιστεύω»

5179611.jpg

  • Ποιες ομάδες θεωρείτε πως δεν θα βρίσκονται και του χρόνου στη Superleague 1;

«Υπάρχει εξίσου μεγάλος ανταγωνισμός. Θεωρώ πως θα γίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή των μικρομεσαίων ομάδων στην κατηγορία. Από την πλευρά μου, με βάση τα μέχρι στιγμής ματς, πιστεύω πως τα «φαβορί» για να πέσουν είναι οι Ιωνικός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννενα»

  • Εσείς, από την πλευρά σας, δεν βρίσκεστε αυτή την στιγμή σε κάποια ομάδα. Που οφείλεται αυτό;

«Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, απλώς δεν ήρθαν ποτέ οι προτάσεις που περίμενα. Είτε σε θέμα project, είτε στο οικονομικό, δεν βρήκα αυτό που ήθελα και αυτή την στιγμή είμαι στην αναμονή και στο ψάξιμο»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης