Face to Face

Ο ρεπόρτερ Χοσέ Μάρι στο BN Sports για τον Ρόνι Λόπες: «Είναι στο χέρι του να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό – Είχε λόγο ο Μόντσι που δαπάνησε 25 εκατ. ευρώ»

Ο ρεπόρτερ Χοσέ Μάρι στο BN Sports για τον Ρόνι Λόπες: «Είναι στο χέρι του να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό – Είχε λόγο ο Μόντσι που δαπάνησε 25 εκατ. ευρώ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μέσα από τα μάτια του ρεπόρτερ της Σεβίλλης, Χοσέ Μάρι, ο οποίος σκιαγραφεί στο «BN Sports» την περίπτωσή του.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από το Champions League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι», πριν το παιχνίδι κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Europa League, προχώρησε σε μία αρκετά μεγάλη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, έφερε στην Ελλάδα τον Ρόνι Λόπες με την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη και με οψιόν 10 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Ο 25χρονος εξτρέμ ανεβάζει το επίπεδο στα «φτερά» του Ολυμπιακού και σε αυτό, συμφωνεί ο ρεπόρτερ του ισπανικού συλλόγου, Χοσέ Μάρι.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, μιλώντας αποκλειστικά στο «BN Sports», ξεκαθάρισε πως είναι στο χέρι του Πορτογάλου άσου να έχει μία πετυχημένη σεζόν. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, θα βρει τον εαυτό που είχε στην Μονακό, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως ο Μόντσι δεν έδωσε τυχαία 25 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Αναλυτικά είπε:

  • Πιστεύεις πως ο Ρόνι Λόπες θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

«Έπειτα από παρακολούθηση σε Σεβίλλη και Νις, ο Λόπες συνεχίζει να μου αφήνει αμφιβολίες. Η αλήθεια είναι ότι είχε ευκαιρίες, αλλά δεν έκανε την διαφορά την περασμένη σεζόν. Τέλος πάντων, πιστεύω πως με υπομονή και λεπτά συμμετοχής, και αν είναι τυχερός με τραυματισμούς, ο Λόπες μπορεί να είναι χρήσιμος στον Ολυμπιακό, αλλά θα εξαρτηθεί από αυτόν»

  • Ποιο είναι το δυνατό του σημείο;

«Η θέση όπου ο Ρόνι αισθάνεται πιο άνετα είναι ως δεξί εξτρέμ, αν και στο Μονακό έπαιξε πολύ στα αριστερά. Εδώ στην Ισπανία είδαμε πολύ λίγα πράγματα καθώς έπαιξε μόλις 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Προσπαθεί να μπει προς τα μέσα με το αντίθετο πόδι, κάτι που κάνει πολύ καλά, επιπλέον βοηθάει αρκετά στην άμυνα όταν ήταν απαραίτητο»

E8_xHTiXIAM9xio.jpg

  • Για ποιο λόγο, θεωρείς πως δεν πέτυχε στην Σεβίλλη;

«Η έλλειψη συνέχειας και ο μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του ήταν σίγουρα οι λόγοι για τους οποίους ο Ρόνι Λόπες δεν έκανε πολλά πράγματα στη Σεβίλλη, παρά το γεγονός ότι προκάλεσε ενθουσιασμό όταν ήρθε από το Μονακό. Είναι επίσης αλήθεια ότι όταν ο Λοπετέγκι του έδωσε την ευκαιρία, ο Λόπες έδειξε ελάχιστα και κατέληξε να χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην βρίσκεται ούτε ως αλλαγή στα πλάνα του»

  • Θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό στον Ολυμπιακό;

«Όπως είπα, ο Ρόνι Λόπες θα κάνει μία καλή σεζόν στην Ελλάδα μόνο αν το επιλέξει ο ίδιος. Υπάρχει το θέμα των τραυματισμών, κάτι που τον δυσκόλεψε πολύ στο Μονακό. Μάλιστα, όταν είχε αρχίσει να ξεχωρίζει στη Νις, έπρεπε να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού και αυτό τον σταμάτησε απότομα. Αν είναι τυχερός από αυτή την άποψη και δείξει τις δυνατότητές του, μπορεί να δούμε τον παίκτη της Μονακό»

  • Πόσο σημαντικό είναι πως θα έχει Πορτογάλο προπονητή;

«Το ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι Πορτογάλος όπως ο Ρόνι μπορεί να είναι σημαντικό στην αρχή κατά την άφιξή του και δεν αμφιβάλλω ότι ο προπονητής θα εμπιστευτεί τον εξτρέμ, αλλά όπως είπα, αυτό δεν θα βοηθήσει όταν τη στιγμή που πρέπει να δείξει την αξία του, δεν κάνει την διαφορά. Τελικά, αν το θέλει ο Λόπες και το επιτρέπουν οι συνθήκες, πιστεύω ότι μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Η καλή του σεζόν στο Μονακό δεν πρέπει να είναι τυχαία και ο Μόντσι είδε κάτι μέσα του όταν πλήρωσε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο χρόνος θα δείξει»

E8_xHTmWYAshqZK.jpg

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης