Face to Face

Ο δημοσιογράφος Ράιαν Τέιλορ στο BN Sports για τον Χρήστο Τζόλη: «Υπάρχει αρχική συμφωνία – Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει παίκτης της Νόριτς»

Ο δημοσιογράφος Ράιαν Τέιλορ στο BN Sports για τον Χρήστο Τζόλη: «Υπάρχει αρχική συμφωνία – Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει παίκτης της Νόριτς»

Η Αγγλία βουίζει πως ο Χρήστος Τζόλης ντύνεται στα χρώματα της Νόριτς και ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ράιαν Τέιλορ μεταφέρει στο «BN Sports» τα δεδομένα…

Σχετικά Άρθρα

Από μέρα σε μέρα, ο Χρήστος Τζόλης πλησιάζει όλο και περισσότερο στη πρώτη του μεταγραφή, καθώς η Νόριτς έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Ο αγγλικός σύλλογος πιέζει αρκετά τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Αγγλία βουίζει καθημερινά, με τις εξελίξεις να τρέχουν ασταμάτητα. Οι διαπραγματεύσειςδείχνουν προχωρημένες για το ελληνικό wonderkid, ο οποίος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Αυτό ακριβώς, υποστηρίζει στο «BN Sports», ο δημοσιογράφος της αγγλικής «Express», Ράιαν Τέιλορ. Ο Άγγλος που έχει αναλάβει το ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέρει τα ποσά της νέας πρότασης, ξεκαθαρίζει την κατάσταση γύρω από τις επαφές των δύο ομάδων και εξηγεί γιατί ο Τζόλης, είναι ο κατάλληλος για τα πλάνα του Ντάνιελ Φάρκε.

  • Σε τι φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις;

«Ξέρω πως υπάρχει αρχική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί την πρόταση της Νόριτς όμως προσπαθούν να τα βρουν σε κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες σε ότι αφορά τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης. Οι τελευταίες πληροφορίες μου, μιλούν για ένα ποσό στα 10 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. ως μπόνους και άλλα δύο εκατ. ευρώ.

Αν δεν κάνω λάθος, μόλις λυθούν και οι τελευταίες διαφορές, τότε ο Τζόλης θα μπει στο αεροπλάνο για την Αγγλία. Ίσως να μην χρειαστεί καραντίνα, όμως αν τυχόν πρέπει, τότε θα κάτσει για πέντε μέρες, έπειτα θα κάνει εργομετρικά και μετά, θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις. Δεν νομίζω, πάντως, να προλάβει να παίξει στην πρεμιέρα με την Λίβερπουλ»

  • Από πότε ενδιαφέρεται η Νόριτς για τον Τζόλη;

«Ενδιαφέρεται καιρό τώρα, όμως οι επίσημες επαφές ξεκίνησαν δέκα μέρες πριν αν δεν κάνω λάθος. Γενικά τον παρακολουθούσε και αρκετά έντονα, καθώς έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο και την ποιότητά του»

  • Πιστεύεις πως θα ταιριάξει στην φιλοσοφία του Ντάνιελ Φάρκε;

«Ο τρόπος παιχνιδιού του Ντάνιελ Φάρκε είναι πολύ καλός. Έχει μία εντυπωσιακή φιλοσοφία και δεν θα την αλλάξει τώρα που ανέβηκε κατηγορία η Νόριτς. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο. Θα είναι εξαιρετική προσθήκη καθώς έχει δείξει ένα πολύ θετικό πρόσωπο και γενικά η Νόριτς θέλει να παίζει επιθετικά. Ακόμα, είναι νεαρός σε ηλικία και μπορεί να θεωρηθεί και ως επένδυση για το μέλλον»

  • Θεωρείς πως θα καταφέρει να αντικαταστήσει τον Τοντ Κάντγουελ που είναι στην έξοδο για την Άστον Βίλα;

«Δύσκολη ερώτηση, όμως ξέρω πως ο Τζόλης δεν έρχεται για να αντικαταστήσει τον Κάντγουελ. Η Νόριτς τον ήθελε εδώ και καιρό, πριν καν δείξει ενδιαφέρον η Άστον Βίλα»

  • Η κίνηση της Νόριτς για να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη, έρχεται λόγω της επιτυχίας της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη;

«Σίγουρα, η παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη έκανε καλό για να εξελιχθεί το φλερτ σε μεταγραφή. Ο σκάουτερ της Νόριτς, όταν πρότεινε τον Έλληνα μπακ, πρόσθεσε και τον νεαρό επιθετικό στη λίστα. Έχουμε δει πως οι δύο τους συνεργάζονταν τρομερά στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ και θεωρώ θα κουμπώσουν και εδώ»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης