Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τοξικό το καθεστώς Zelensky στην Ουκρανία - Θα καταρρεύσει μόλις η Δύση χάσει το ενδιαφέρον της

Ρωσία: Τοξικό το καθεστώς Zelensky στην Ουκρανία - Θα καταρρεύσει μόλις η Δύση χάσει το ενδιαφέρον της
Ο Rodion Miroshnik δήλωσε ότι η Ουκρανία διέπραξε εγκλήματα σε βάρος αμάχων

Η Ρωσία δεν μπορεί να συνυπάρξει με το σημερινό «καθεστώς» στο Κίεβο, αλλά η Μόσχα μπορεί να αντισταθεί στην ισχύ του ΝΑΤΟ για όσο χρειαστεί για να προχωρήσει στην πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης.
«Το σημερινό καθεστώς (στο Κίεβο) είναι απολύτως τοξικό, δεν βλέπουμε άλλες εναλλακτικές για συνύπαρξη με αυτό αυτή τη στιγμή», δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Μόσχα ο Rodion Miroshnik, Ρώσος πρέσβης ειδικής αποστολής.
Η θέση του δημιουργήθηκε για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων αναφορικά με καταγγελλόμενα ουκρανικά εγκλήματα κατά αμάχων.

Εγκλήματα σε βάρος αμάχων

Ο Rodion Miroshnik δήλωσε ότι η Ουκρανία διέπραξε εγκλήματα σε βάρος αμάχων και παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ το ΝΑΤΟ παρείχε απαγορευμένα όπλα στην Ουκρανία.
Ο Miroshnik δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να αντισταθεί στην υπό τις ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ για όσο χρειαστεί για να νικήσει τις ουκρανικές δυνάμεις στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως την χαρακτηρίζει η Μόσχα, προσθέτοντας ότι η Δύση εν τέλει θα χάσει το ενδιαφέρον της και οι σημερινές αρχές στο Κίεβο θα καταρρεύσουν.
«Μόλις εξαφανιστεί ο κίνδυνος, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι η επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», δήλωσε.
«Μπορούμε να αντισταθούμε στο ΝΑΤΟ για όσο χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τις αποστολές που έχει ορίσει ο πρόεδρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης