Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dmitry Polyansky (Ρωσία - ΟΗΕ): Η Ρωσία δεν έχει κανένα λόγο να συζητήσει τη «φόρμουλα ειρήνης» του Zelensky

Dmitry Polyansky (Ρωσία - ΟΗΕ): Η Ρωσία δεν έχει κανένα λόγο να συζητήσει τη «φόρμουλα ειρήνης» του Zelensky
«Η μόνη πλατφόρμα που το καθεστώς του Κιέβου είναι έτοιμο να συζητήσει με τα άλλα μέρη είναι η λεγόμενη φόρμουλα Zelensky, η οποία είναι εντελώς μη ρεαλιστική και βασίζεται σε ευσεβείς πόθους, την ιδέα ότι η Ουκρανία είναι ικανή να νικήσει τη Ρωσία», είπε ο Polyansky
Η λεγόμενη «φόρμουλα ειρήνης» του Zelensky είναι ένα μη ρεαλιστικό τελεσίγραφο προς τη Ρωσία και η Ρωσική κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να τη συζητήσει, δήλωσε ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, Dmitry Polyansky, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.
«Η μόνη πλατφόρμα που το καθεστώς του Κιέβου είναι έτοιμο να συζητήσει με τα άλλα μέρη είναι η λεγόμενη φόρμουλα Zelensky, η οποία είναι εντελώς μη ρεαλιστική και βασίζεται σε ευσεβείς πόθους, την ιδέα ότι η Ουκρανία είναι ικανή να νικήσει τη Ρωσία», είπε ο Polyansky.
Όπως σημείωσε ο διπλωμάτης, μια τέτοια διατύπωση του θέματος αντιπροσωπεύει «ένα συγκεκριμένο είδος τελεσίγραφου και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το συζητήσει κανείς».
«Ειδικά εμείς», πρόσθεσε ο Polyansky.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις, αλλά ο Zelensky με προεδρικό διάταγμα έχει απαγορεύσει τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης