Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΠΑΜΕ: Κροκοδείλια τα δάκρυα του Πρωθυπουργού για την ανεργία

ΠΑΜΕ: Κροκοδείλια τα δάκρυα του Πρωθυπουργού για την ανεργία
Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για προγράμματα που στέλνουν τους άνεργους στα νύχια της εκμετάλλευσης των εργοδοτών και σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα
Κοροϊδία χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ τη σημερινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για τα προγράμματα αντιμετώπισης της ανεργίας  λέγοντας πως η κυβέρνηση υπόσχεται και πάλι τα γνωστά κακοπληρωμένα προγράμματα.
Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ τα προγράμματα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με τη σταθερή και μόνιμη εργασία και με τα δικαιώματα που πρέπει να απολαμβάνει ένας εργαζόμενος.
Μάλιστα το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για προγράμματα που στέλνουν τους άνεργους στα νύχια της εκμετάλλευσης των εργοδοτών και σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και που μόλις τελειώσουν ο άνεργος ξαναβρίσκεται και πάλι στο άγχος και την ανασφάλεια.
«Δεν τους πήρε ο πόνος για τα σοβαρά προβλήματα των ανέργων και των νέων ανέργων … Τα δάκρυά τους είναι κροκοδείλια» τονίζει το ΠΑΜΕ και υποστηρίζει πως τα προγράμματα απασχόλησης χτυπούν την πλήρη και σταθερή εργασία.
Τέλος το ΠΑΜΕ καλεί τους ανέργους που θα καταφύγουν σε τέτοιες επιλογές για να ανακουφιστούν πρόσκαιρα, να μη συμβιβαστούν με αυτήν την κατάσταση, να μην νομιμοποιήσουν στη συνείδηση τους αυτά τα μέτρα. Να οργανώσουν την πάλη τους ερχόμενοι σε επαφή με τα σωματεία τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης