Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Sky News: Ταραχές με τους αγρότες στην Αθήνα, την ώρα που η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ύφεση

tags :
Sky News: Ταραχές με τους αγρότες στην Αθήνα, την ώρα που η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ύφεση
Αγρότες από όλη την Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα, την ώρα που οι δανειστές από την Ελλάδα να βάλει τέλος στη χαμηλή φορολογία 
Στη μεγάλη διαδήλωση των αγροτών κατά του ασφαλιστικού, η οποία είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα εν μέσω επεισοδίων, αναφέρεται το Sky News.
Την ίδια ώρα ανακοινώθηκαν τα στοιχεία που καταδεικνύουν επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ύφεση στο δ' τρίμηνο του 2015, ενώ το Χρηματιστήριο της Αθήνας, έχει καταγράψει τη χειρότερη απόδοση παγκοσμίως από τις αρχές του 2016.
Αγρότες από όλη την Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα, την ώρα που οι δανειστές από την Ελλάδα να βάλει τέλος στη χαμηλή φορολογία των αγροτών και να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές, όπως αναφέρει το Sky News.
Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκαν τα στοιχεία το ελληνικό ΑΕΠ, το οποίο συρρικνώθηκε το τέταρτο τρίμηνο κατά -0,6% σε τριμηναία μέτρηση και κατά -1,9% σε ετήσια βάση, με την ελληνική οικονομία να επιστρέφει στην ύφεση.
Σε κλοιό πιέσεων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο έχει υποχωρήσει κατά 30% σχεδόν, σε διάστημα μικρότερο των επτά εβδομάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης