Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του Κ. Κατσίκη

Ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του Κ. Κατσίκη
Δεν μπήκε κανείς στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ρουβίκωνας
Την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής σήμερα το πρωί στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη ανέλαβε η αντεξουσιαστική οργάνωση του Ρουβίκωνα.
«Στις 9:45 το πρωί σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή.
Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα.
Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές» επισημαίνει ο Ρουβίκωνας, ο οποίος επιτίθεται στο βουλευτή για παλιότερες δηλώσεις του.
«Όταν ο βουλευτής Κατσίκης ταυτίζει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου γραφικός.
Αναζητεί και κατασκευάζει ομοϊδεάτες να στοιχηθούν πίσω του.
Αυτοί οι ομοϊδεάτες θα κρατήσουν τη φλόγα της ομοφοβίας αναμμένη, θα συντηρήσουν διακρίσεις και επιθέσεις ώσπου να γυρίσει ο τροχός και ο καθαρός φασισμός να μπορέσει να γράψει νέους νόμους» επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Ρουβίκωνας.
Από την πλευρά του ο κ. Κατσίκης είχε περιγράψει με λεπτομέρειες το περιστατικό.
«Μία κυρία κάπως μεταμορφωμένη, έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, φορούσε καπέλο και γυαλιά, χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου.
Άνοιξε την πόρτα ο συνεργάτης μου, μη αντιλαμβανόμενος αυτό που στη συνέχεια ακολουθούσε.
Άμεσα εκείνη έκανε νεύμα σε δύο με καλυμμένο το πρόσωπο τους να εισβάλλουν στο γραφείο.
Η αντιληπτική ικανότητα του συνεργάτη μου, είχε ως αποτέλεσμα να δράσει ψύχραιμα και να κλειδώσει την πόρτα και στη συνέχεια να ειδοποιήσει την αστυνομία» είπε για το περιστατικό ο κ.Κατσίκης, ο οποίος ερωτηθείς αν εξετάζεται το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης απάντησε ότι «είναι πράγματι μια εκτίμηση που μου μετέφεραν οι συνεργάτες μου, μετά από συζήτηση που είχαν με ανθρώπους της ελληνικής αστυνομίας, που αντέδρασαν άμεσα και επισκέφθηκαν τον χώρο, μετά την ειδοποίηση από τους συνεργάτες μου για το συμβάν».
«Ίσως είναι κάτι παραπάνω από bullying, γιατί προηγήθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, λάβαμε απειλητικά email, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες, με αποτέλεσμα σήμερα να προβληματιζόμαστε αν οι απειλές που εκτοξεύτηκαν με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας έως και σήμερα έχουν στην πραγματικότητα βάση» είπε ο κ.Κατσίκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης