Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στις Βρυξέλλες την Τρίτη ο Μάρδας - Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε φόρουμ για τις κρατικές ενισχύσεις

Στις Βρυξέλλες την Τρίτη ο Μάρδας - Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε φόρουμ για τις κρατικές ενισχύσεις
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Μάρδας θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της ΕΕ για θέματα εσωτερικής αγοράς και ανταγωνισμού
Στο «Φόρουμ υψηλού επιπέδου για τον εκσυγχρονισμό των Κρατικών Ενισχύσεων» (High Level Forum for Member States on the Implementation of State Aid Rules), που διοργανώνεται στις Βρυξέλλες από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 23/06/2015 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.
Το Φόρουμ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Επιτρόπου Ανταγωνισμού κ. Margrethe Vestager, η οποία απηύθυνε πρόσκληση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Δημήτρη Μάρδα, να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της Ελλάδος.
Οι δράσεις για τον εκσυγχρονισμό των κανόνων για τις κρατικές ενισχύσεις τέθηκαν σε ισχύ πριν ένα χρόνο με σκοπό οι ενισχύσεις να προσανατολιστούν σε τομείς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανεπάρκειες της αγοράς και να τονωθεί η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της ΕΕ για θέματα εσωτερικής αγοράς και ανταγωνισμού, ενώ συνοδεύεται από την κ. Σταματίνα Χαραλαμποπούλου, προϊσταμένη της Κεντρικής Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων (ΚεΜΚΕ) του Υπουργείου Οικονομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης