Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος – Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγετική ομάδα – Αυτοκτονική η στάση Βενιζέλου για την Ελιά

Πάγκαλος – Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγετική ομάδα – Αυτοκτονική η στάση Βενιζέλου για την Ελιά
Επί αρχηγίας Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ από το 45% έφτασε στο 4%
Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγετική ομάδα εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος, ο οποίος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον η παράταξη του.
Ο κ.Πάγκαλος, σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, εξέφρασε την ενόχληση του για τη μη πρόσκληση του στις πρώτες εκδηλώσεις της Ελιάς.
«Δεν είμαι τόσο ψώνιο για να παραπονιέμαι ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Μπορεί να υπήρχαν πιο σημαντικές παρουσίες, αλλά είναι λίγο περίεργο να μην καλεί ο κ. Βενιζέλος αυτόν που ήταν (υψηλότερα) στην κυβερνητική ιεραρχία του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Παπανδρέου και μετά εγώ, ως πρώτος αντιπρόεδρος, και μετά ο Βενιζέλος» τόνισε ο κ.Πάγκαλος, εκφράζοντας την αντίθεση του στην αντίδραση του κ.Βενιζέλου αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, υπογραμμίζοντας πως το ν/σ κινείται στην ορθή κατεύθυνση.
«Το νομοσχέδιο κάνει δύο πράγματα: χωρίζει τις λαϊκές σε παραγωγούς και εμπόρους και ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Δεν βλέπω σε τι κακό μπορεί να οδηγήσει αυτό είτε τους παραγωγούς είτε τους καταναλωτές» είπε ο κ.Πάγκαλος.
Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι εάν η «Ελιά» δεν λάβει ικανοποιητικά ποσοστά στις ευρωεκλογές θα εγκαταλείψει την κυβέρνηση, ο κ.Πάγκαλος τόνισε ότι «είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος και είπε. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο».
«Γιατί να ψηφίσω Βενιζέλο που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν μας έχει πει ούτε τι ποσοστό θέλει. Θέλει 4%, 5%, 6% ή 10% και 12% και 15%, διότι το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 45% και βρέθηκε στο 4% και αυτό έγινε επί αρχηγίας Βενιζέλου» ανέφερε ο κ.Πάγκαλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης