Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Δένδια στο Βερολίνο – Η εμβάθυνση της ελληνογερμανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης με Φούχτελ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Δένδια στο Βερολίνο – Η εμβάθυνση της ελληνογερμανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης με Φούχτελ
Χθες συναντήθηκε με τον αντικαγκελάριο Ζ. Γκάμπριελ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τον Μάρτιο
Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ν. Δένδια, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Χαν Χοακίμ Φούχτελ, υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Εντεταλμένο της καγκελαρίου, Α. Μέρκελ, για την Ελληνογερμανική Συνεργασία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον κ. Φούχτελ για τις επαφές που είχε στο Βερολίνο, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την εμβάθυνση της ελληνογερμανικής συνεργασίας στους τομείς ενδιαφέροντος του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Ας σημειωθεί ότι χθες, Τρίτη, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, Ζ. Γκάμπριελ, ο οποίος θα επισκεφθεί τον Μάρτιο την Αθήνα επικεφαλής αντιπροσωπείας γερμανών επιχειρηματιών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα θα εξεταστούν οι επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν για τους γερμανούς επιχειρηματίες στην ελληνική οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης