Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όραμα εντός της Ευρωζώνης - To Ποτάμι θα στηρίξει μια έντιμη συμφωνία

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όραμα εντός της Ευρωζώνης - To Ποτάμι θα στηρίξει μια έντιμη συμφωνία
Η χώρα έχασε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα, μην κάνοντας τίποτα
(upd7)Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όραμα εντός της Ευρωζώνης, κατήγγειλε από το βήμα της βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης.
Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει έντιμη συμφωνία γρήγορα, καθώς ο χρόνος λήγει για την Ελλάδα, αφού η πραγματική προθεσμία, όπως εξήγησε, είναι η 14η Ιουνίου.
Η χώρα έχασε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα, μην κάνοντας τίποτα, κατήγγειλε ο κ. Θεοδωράκης για να προσθέσει πως η κυβέρνηση μπορούσε να κλείσει τη συμφωνία τον Μάρτιο, όπου ζούσε τον μήνα του μέλιτος με τους δανειστές.
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης, τόνισε για να επισημάνει πως ο κόσμος θέλει μία έντιμη συμφωνία και δεν τον νοιάζει εάν παραληφθούν μερικά προεκλογικά ψέματα.
"Ποια είναι η αναπτυξιακή πρόταση της κυβέρνησης;", διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.
Το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, δεσμεύθηκε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας πως το Ποτάμι θα είναι παρόν σε αυτή την τελευταία προσπάθεια για επίτευξη συμφωνίας.
Η Ευρώπη πρέπει να κάνει κάθε τι ώστε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ, τόνισε για να γνωστοποιήσει πως το Ποτάμι κάνει μία προσπάθεια στο εξωτερικό για να στηριχθεί η διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης.
"Κύριε Τσίπρα, επιλέξατε να είστε μόνος σας στη διαπραγμάτευση...", ανέφερε στη συνέχεια.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής του Ποταμιού διερωτήθηκε: Γιατί δέχεστε υπουργούς και στελέχη να υπονομεύουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας;
Ο Τσίπρας πρέπει να εμποδίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν εύκολα για ρήξη με τους δανειστές, διεμήνυσε, καταγγέλλοντας πως ορισμένοι υυπουργοί περιφρονούν το σύνολο του ιδιωτικού τομέα και συμμετέχουν στην καταστροφική τρόικα εσωτερικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης