Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Δεν θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ποτάμι: Δεν θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ
"Oι εταίροι και δανειστές να καταλάβουν ότι διαπραγματεύονται με τη συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου"
«Το Ποτάμι δεν θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εξεύρεση λύσης», κατέληξαν τα στελέχη του Ποταμιού στην πολύωρη σύσκεψη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Σχεδιασμού και στο πλαίσιο αυτής, επιβεβαιώθηκε η απόφαση να στηριχθούν στη Βουλή οι επόμενες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, όπως συνέβη και με την έγκριση της εξουσιοδότησης για διαπραγμάτευση.
Μάλιστα, στα σενάρια περί ανασχηματισμού και διεύρυνσης της κυβερνητικής στήριξης, ξεκαθαρίστηκε ότι «Το Ποτάμι» δεν θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού για εξεύρεση λύσης, τόσο στο επίπεδο προσώπων όσο και προτάσεων.
Τονίστηκε δε, ότι «οι εταίροι και δανειστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν διαπραγματεύονται μόνο με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά με τη συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου», καθώς και ότι «από τη στιγμή που υπάρχει διευρυμένη κοινοβουλευτική  πλειοψηφία 251 βουλευτών, δεν μπορούν να την αμφισβητούν και να έχουν παράλογες απαιτήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης