Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Λαϊκή Ενότητα προσχωρεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης

Στη Λαϊκή Ενότητα προσχωρεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης
«Χωρίς πρωτογενή τομέα η χώρα μας δεν έχει μέλλον και δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Καμπούρης, μετά τη συνάντηση, που είχε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη
Στη Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε ότι προσχωρεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων Δημήτρη Καμπούρη να δηλώνει μετά τη συνάντηση στους δημοσιογράφους την προσχώρησή στη Λαϊκή Ενότητα.
«Ο Δημήτρης Καμπούρης είναι ο επικεφαλής των Ελλήνων κτηνοτρόφων, μια πολύ σημαντική κοινωνική κατηγορία του πληθυσμού μας, με σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας.
Οι κτηνοτρόφοι πρέπει να στηριχθούν σε αυτή τη φάση, να στηριχθούν απέναντι σε ένα τρίτο μνημόνιο που πάει να τους εξοντώσει.
Δεν θα τα καταφέρουν όμως.
Διότι θα παλέψουμε και το μνημόνιο θα ακυρωθεί», δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπούρης υποστήριξε πως «ήρθαμε εδώ σήμερα να ενημερώσουμε τον Παν Λαφαζάνη για τα προβλήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου.
Είναι γεγονός ότι το τρίτο μνημόνιο θα βάλει την ταφόπλακα στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο.
Είμαστε εδώ να τον ενημερώσουμε και να δηλώσουμε βέβαια ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Χωρίς πρωτογενή τομέα η χώρα μας δεν έχει μέλλον και δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της κτηνοτροφικής και βεβαίως έχουμε προτάσεις πάνω σε αυτό . Μέχρι τώρα δεν είδαμε τίποτα.
Δυστυχώς από το 2006 είμαστε στους δρόμους αγωνιζόμενοι.
Αυτούς τους 7 μήνες είχαμε προσδοκίες για να επιλυθούν τα προβλήματα και να δικαιωθούν οι αγώνες μας.
Δυστυχώς δεν είδαμε πολλά πράγματα.
Είμαστε λοιπόν και επαναλαμβάνω και πάλι εδώ να ενημερώσουμε τον Παν. Λαφαζάνη για τα προβλήματα και βέβαια και εγώ να δηλώσω στην συνέχεια την προσχώρηση μου στην Λαϊκή Ενότητα για να αγωνιστούμε μαζί για τα προβλήματα όχι μόνο του αγροκτηνοτροφικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας.
Τέλος, ο Π. Λαφαζάνης σχολίασε «αυτή η δήλωση του Δημήτρη Καμπούρη, προέδρου των κτηνοτρόφων της Ελλάδας, ότι προσχωρεί στην Λαϊκή Ενότητα μας τιμά ιδιαίτερα, μας γεμίζει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη ότι ο αγροτικός κόσμος, ο κτηνοτροφικός κόσμος και η περιφέρεια της Ελλάδας θα είναι μαζί με την Λαϊκή Ενότητα για να ακολουθήσουμε μια συνεπή, σταθερή, αντιμνημονιακή, προοδευτική πορεία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης