Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Στηρίζω Μεϊμαράκη για την προεδρία – Η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να περάσει τα νέα μέτρα

Δένδιας (ΝΔ): Στηρίζω Μεϊμαράκη για την προεδρία – Η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να περάσει τα νέα μέτρα
Πολύ ζορισμένη η κυβέρνηση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Τη στήριξη του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στη μάχη για την προεδρία της ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και ερωτηθείς για το εάν στηρίζει τον κ.Μεϊμαράκη, ο κ.Δένδιας απάντησε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα σας διαψεύσω».
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ.Δένδιας υποστήριξε πως το κόμμα δεν πηγαίνει καλά διότι τα τελευταία χρόνια δεν συζητά σοβαρά ενώ σε ερώτηση για το τι θα συμβεί αν αναλάβει τα ηνία του κόμματος ο κ.Τζιτζικώστας, σημείωσε ότι «όλοι θα πρέπει να αποφύγουμε τις κορώνες και να κρατήσουμε ήρεμους τόνους».
Ιδιαίτερα αναφορά έκανε ο κ.Δένδιας και στην κυβέρνηση, η οποία εκτίμησε πως είναι πολύ ζορισμένη.
«Η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί παρά πολύ να περάσει νέα μέτρα.
Η ΝΔ ψήφισε το καλοκαίρι τη συμφωνία ώστε να μην πάει η χώρα στα βράχια.
Αυτό που είχε ψηφιστεί έθετε στόχους και όχι μέτρα κάτι που είναι καθαρά θέμα της ελληνικής πλευράς» είπε ο κ.Δένδιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιβάλει μόνο φόρους και δεν παίρνει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση.
Σε ό,τι αφορά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, ο κ.Δένδιας διερωτήθηκε ποιος ήταν ο σκοπός του και τι πέτυχε, σημειώνοντας πως η Τουρκία παρανομεί, η κυβέρνηση την παρακαλεί και ο πρωθυπουργός της χώρας επιστρέφει χωρίς κάτι στα χέρια του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης