Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού
Δεν έχουν τέλος οι αψιμαχίες στη συζήτηση που εξελίσσεται στην Ολομέλεια, επί της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής.
Σχετικά Άρθρα
«Αυτή τη στιγμή καταδικάζεστε στη συνείδηση του ελληνικού λαού», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Βίτσας, κατά τη συζήτηση που εξελίσσεται στην Ολομέλεια, επί της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής.
«Σύντομα, μαζί με τα θέματα της ακρίβειας, μαζί με μια σειρά άλλα ζητήματα της καθημερινής ζωής, μαζί με το ζήτημα του ΕΣΥ, δεν καταλαβαίνετε ή θα μείνετε έκπληκτοι, από το γεγονός ότι πλέον η μάχη θα είναι μέσα στη Βουλή αλλά θα είναι και στους δρόμους, θα είναι κοινωνική αντίσταση.
Δεν τα καταλαβαίνετε αυτά;», είπε ο κ. Βίτσας, απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε στον τρόπο που θα λειτουργήσει η εξεταστική επιτροπή

«Φοβάμαι πως όσοι θα είναι στην εξεταστική επιτροπή, θα έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα, από τη Νέα Δημοκρατία είναι φανερή η προσπάθεια να επικρατήσει η λογική του απορρήτου.
Μην σας φανεί καθόλου παράξενο όλα μέσα στην επιτροπή, να είναι απόρρητα.
Ακόμα και όταν θα έρχεται κάποιος, στην ερώτηση, θα λέει "δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί αυτό είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας"», προέβλεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προσέθεσε πως σήμερα που «έχουμε γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό», η κυβέρνηση εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «να έχει απλώσει τα πλοκάμια του και αναγκάζει διεθνή συγκροτήματα εκδοτικά, να λένε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η δράση αυτής της κυβέρνησης».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης