Sports Βusiness

Γουέστ Χαμ: Τριετής εμπορική συμφωνία με την P1 Travel...

Γουέστ Χαμ: Τριετής εμπορική συμφωνία με την P1 Travel...
Σημαντική κίνηση για την παροχή εισιτηρίων στους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ ανά τον κόσμο μετά την συμφωνία της ομάδας με την P1 Travel ως αποκλειστικό συνεργάτη...

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη μία ομάδα της Premier League που κλείνει συμφωνία με την P1 Travel ως αποκλειστικό διεθνή συνεργάτη για μεταπώληση εισιτηρίων και φιλοξενίας.

Ειδικότερα, η P1 Travel, που εδρεύει στην Ολλανδία, αποτελεί μία εταιρία που είναι υπεύθυνη για την παροχή εισιτηρίων στα μεγαλύτερα γεγονότα του αθλητικού χώρου και της μουσικής.

Δεσμεύεται, λοιπόν, να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ που βρίσκονται στο εξωτερικό να προμηθευτούν επικυρωμένα εισιτήρια ή ξενάγηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της τριετούς συμφωνίας.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ήδη συνάψει διάφορες εμπορικές σχέσεις με περισσότερους από δώδεκα συλλόγους της Premier League, συμπεριλαμβανομένης της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, ως ο μοναδικός επίσημος παγκόσμιος μεταπωλητής εισιτηρίων.

Βέβαια, το αγγλικό πρωτάθλημα δεν είναι ο μοναδικός χώρος που δραστηριοποιείται, αφού προσφέρει επίσης πακέτα για άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, τη Φόρμουλα 1 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Nathan Thompson, εμπορικός διευθυντής του συλλόγου του Ανατολικού Λονδίνου, δήλωσε: «Στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε μια premium υπηρεσία, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την P1 Travel, έναν οργανισμό που επιδιώκει αδιάκοπα να προσφέρει ελίτ εμπειρίες σε αυτούς που κλείνουν θέσεις στα μεγαλύτερα γεγονότα του αθλητισμού και της μουσικής».

Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί και το πρώτο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ για την σεζόν 2021-22 αναμένεται να είναι απέναντι από την Λέστερ και ο νέος συνεργάτης της ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη την πώληση εισιτηρίων. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα έναντι του ποσού των 59 με το αντίστοιχο πακέτο σε συνδυασμό με τη διαμονή να βρίσκεται στα 89 . Το πιο ακριβό πακέτο φιλοξενίας διατίθεται στα 319 .
west-ham_1.jpg

Ο Joost Verwer, διευθυντής εταιρικών σχέσεων στην P1 Travel, δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για την P1 Travel να φέρεται ως ο αποκλειστικός επίσημος διεθνής μεταπωλητής εισιτηρίων και φιλοξενίας της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ. Προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να αγοραστούν επίσημα εισιτήρια και πακέτα φιλοξενίας, στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε όλο τον κόσμο».

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης