Sports Βusiness

Μέσι: Το συμβόλαιο του στην Παρί «αγγίζει» τα 110 εκατομμύρια ευρώ!

Μέσι: Το συμβόλαιο του στην Παρί «αγγίζει» τα 110 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Λιονέλ Μέσι θα κερδίσει 110 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στην Παρί Σεν Ζερμέν, εάν εκπληρώσει το τριετές συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα.

Η εφημερίδα L'Equipe, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη αναλύοντας όλα τα πιθανά κέρδη του Λιονέλ Μέσι στους Παριζιάνους.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα θα κερδίσει 30 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη σεζόν στο γαλλικό σύλλογο, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια, θα δει τον μισθό του να αυξάνεται κατά δέκα εκατομμύρια χάρη σε ένα μπόνους, που θα είναι «εξαργυρώσιμο» φυσικά, εάν ο Αργεντινός παραμείνει στην Παρί τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν του συμβολαίου του.

Τα ποσά είναι πολύ κοντά με αυτά που έχει συμφωνήσει ο Νεϊμάρ, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, με την εξαίρεση ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεν θα έχει αυξήσεις μισθών με την πάροδο των ετών.

Φυσικά σε αυτά τα ποσά του δεν περιλαμβάνονται τα μπόνους τόσο για τους συλλογικούς όσο και για τους ατομικούς στόχους που μπορούν να επιτύχουν ο Μέσι και η Παρί.

Ένα μέρος της ετήσιας πληρωμής που θα λαμβάνει ο Λίο, συγκεκριμένα ένα εκατομμύριο από τα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, θα είναι σε μορφή FG Token της Παρί ΣΖ, το κρυπτονόμισμα του συλλόγου.

Αυτός ο τρόπος πληρωμής θα δώσει στο γαλλικό σύλλογο κέρδος μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ανά σεζόν χάρη στη συνεργασία που κάνει με το Crypto.com, με το οποίο είχε αρχικά υπογράψει για λιγότερα χρήματα, αλλά η απροσδόκητη υπογραφή του Μέσι προκάλεσε σημαντική αύξηση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης