Sports Βusiness

«Σανίδα σωτηρίας» το EURO για τον ιδιοκτήτη μίας μπυραρίας στο Κίνγκστον!

«Σανίδα σωτηρίας» το EURO για τον ιδιοκτήτη μίας μπυραρίας στο Κίνγκστον!

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επίδραση του EURO για τον ιδιοκτήτη μίας γνωστής μπυραρίας στο Kingston, με τα έσοδα του μαγαζιού να «εκτοξεύονται» και τον ίδιο να χαρακτηρίζει την διοργάνωση «σανίδα σωτηρίας»!

Σοβαρές ήταν αναμφίβολα οι συνέπειες του κορονοϊού στα μαγαζιά της Αγγλίας, με την πόλη του Κίνγκστον να μην αποτελεί εξαίρεση, και τον ιδιοκτήτη μίας εκ των πιο παλιών μπυραριών της περιοχής να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα του μαγαζιού περιορίστηκαν σε μεγαλύτερο ποσοστό του 50% ανά εβδομάδα, με το EURO παρά ταύτα να αποτελεί τον κυριότερο λόγο που η υπόσταση του καταστήματος παραμένει ακόμη ρεαλιστική.

Ο ιδιοκτήτης του, Ρικ Ρόμπινσον σε δηλώσεις του επισήμανε πως οι αναμετρήσεις της Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία και την Ουκρανία έχουν ανακουφίσει τον ίδιο και την οικογένειά του, εξαιτίας της υψηλής προσέλευσης του κοινού, ελπίζοντας πως τα «Τρία Λιοντάρια» θα συνεχίσουν την πορεία τους και θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του EURO, «αναγκάζοντάς» τον να εξοπλίσει το μαγαζί του με περισσότερες τηλεοράσεις!
kor.jpg

Επιπλέον χαρακτήρισε την διοργάνωση ως μία σανίδα σωτηρίας, εξηγώντας πως η διαφορά των 6.000 λιρών κάθε εβδομάδα, αποτελεί κομβική, ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα προς το ζην του, διευκολύνοντας παράλληλα και την δουλειά του, προσλαμβάνοντας επτά περισσότερους υπαλλήλους, σε σχέση με το προηγούμενο έτος!

Αναλυτικά, ο Ρικ Ρόμπινσον επισήμανε:

«Η ανταπόκριση που είχαμε ήταν καταπληκτική και είμαστε ήδη γεμάτοι, με ανθρώπους που θα επιστρέψουν για μελλοντικά παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αγγλία - Γερμανία οι πωλήσεις ποτών στις παμπ αυξήθηκαν κατά 176% με τη μέση δαπάνη να ανέρχεται σε 21,70 λίρες ανά πελάτη.

Είχαμε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για κρατήσεις για το βράδυ του Σαββάτου, με πολλές παμπ που προβάλλουν τον αγώνα να είναι πλήρως κλεισμένες για το μεγάλο παιχνίδι.

Ωστόσο, παρόλο που το EURO έδωσε μια μικρή ανάσα σε μεγάλα τμήματα του τομέα μας, οι σημερινοί περιορισμοί της χωρητικότητας σήμαιναν ότι δεν ήμασταν σε θέση να εκμεταλλευτούμε πλήρως τη ζήτηση που υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση όμως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι μία σανίδα σωτηρίας για εμάς!»

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης