Sports Βusiness

MPL: Η ινδική gaming πλατφόρμα αξίας 945 εκ. δολαρίων επεκτάθηκε στις ΗΠΑ

MPL: Η ινδική gaming πλατφόρμα αξίας 945 εκ. δολαρίων επεκτάθηκε στις ΗΠΑ

Με 81 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, η MPL είναι μια από τις πιο επιτυχημένες gaming εφαρμογές του πλανήτη.

Σχετικά Άρθρα

Η Mobile Premier League έκανε το μεγάλο… μπάσιμο προσφέροντας πλέον τις υπηρεσίες της στην τεράστια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η ινδικής καταγωγής gaming πλατφόρμα για κινητά τηλέφωνα συγκέντρωσε φέτος 225.5 εκατομμύρια, ενώ η συνολική της αποτίμηση αγγίζει τα 945 εκ. δολάρια.

Η MPL, που εξασφάλισε τον Φεβρουάριο χρηματοδότηση ύψους 95 εκατομμυρίων, δημιουργήθηκε το 2018 από την Galactus Funware Technology. Στηρίζεται από 15 μεγαλοεπενδυτές, απασχολεί πάνω από 500 εργαζόμενους και σήμερα αριθμεί τουλάχιστον 81 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, εκ των οποίων το 75% είναι από την Ινδία.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες gaming εφαρμογές με περισσότερα από 50 παιχνίδια σε android και iOS, προσφέροντας στα μέλη της τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν μεταξύ τους, είτε σε αναμετρήσεις ένας εναντίων ενός, είτε μέσω τουρνουά.

«Οι ΗΠΑ, όντας η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου στο mobile gaming, ήταν πάντα στο μυαλό μας. Δεν γίνεται να επιδιώκεις παγκόσμια επιτυχία χωρίς να ξεκινήσεις από την Αμερική», δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της Mobile Premier League, Said Srinivas.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης