Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο Ραφαέλ Βαράν και Εντουάρντο Καμαβινγκά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο Ραφαέλ Βαράν και Εντουάρντο Καμαβινγκά

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και ο μέσος της Ρεν, εξετάζονται από τους «κόκκινους διαβόλους».

Το αγγλικό κλαμπ, μετά τη συμφωνία του με τον Τζέιντον Σάντσο και την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 73 εκατομμυρίων λιρών, επιθυμεί να ενισχύσει την αμυντική και μεσαία γραμμή του. Οι επιλογές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, φαίνεται πως καταλήγουν στα ονόματα των Ραφαέλ Βαράν και Εντουάρντο Καμαβινγκά, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου, με τον Γάλλο διεθνή να είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Από την άλλη, ο νεαρός μέσος της Ρεν, μοιάζει με την ιδανική περίπτωση μακροπρόθεσμου project για τον προπονητή.

Ισπανικό δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξοδέψει 75 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να κλείσει τελικά τις συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Βαράν, που δεσμεύεται με συμβόλαιο, μέχρι το 2022, κοστολογείται με ένα ποσό που αγγίζει τις 50 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο 18χρονος Καμαβινγκά, με σχεδόν 90 εμφανίσεις στο Γαλλικό πρωτάθλημα και την Εθνική του, φτάνει τις 25.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Σόλσκιερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην υπογραφή παικτών με τη δυνατότητα εξέλιξης- συμπεριλαμβανομένων των Σάντσο, Μπρούνο Φερνάντες, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Ντάνιελ Τζέιμς και Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Βαράν διανύει πλέον το 28ο έτος της ζωής του και με τις εμπειρίες του σε La Liga και Champions League, αναμφίβολα θα προσθέσει ποιότητα και έλεγχο στην άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης