Sports Βusiness

NFL: Ανακοίνωσε πολυετή επέκταση συνεργασίας με το Twitter

NFL: Ανακοίνωσε πολυετή επέκταση συνεργασίας με το Twitter
Συνεχίζουν μαζί NFL και Twitter μετά την πρώτη επαφή τους το 2013.
Σχετικά Άρθρα

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε το NFL που θα συνεχίσει να συνεργάζεται για με τον κολοσσό των social media και για τα επόμενα έτη, καθώς το Twitter θα συνεχίσει να προβάλει τις καλύτερες στιγμές του κορυφαίου Πρωταθλήματος Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.

Ο πρώτος… γάμος συνέβη το 2013. Έκτοτε το Twitter δηλώνει διαρκώς «παρών» στα μεγάλα events, όπως το Super Bowl και το ετήσιο Draft. Με βάση το νέο deal, οι φίλαθλοι θα εκφέρουν τη γνώμη τους για τα σημαντικά γεγονότα μέσω ψηφοφοριών, ενώ με το hashtag #NFLTwitter θα έχουν πρόσβαση στα highlights από όλα τα παιχνίδια της σεζόν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε τη δυνατότητα στους φίλους του NFL να αλληλοεπιδρούν “ζωντανά” με το αγαπημένο τους άθλημα παρακολουθώντας τα μεγαλύτερα events όλης της σεζόν», υποστήριξε ο Blake Stuchin, αντιπρόεδρος του ψηφιακού marketing του Twitter.

Σε αντίστοιχο ύφος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του, υπευθύνου των αθλητικών συνεργασιών, TJ Adeshola που τόνισε: «Έχουμε διπλασιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες μας για να προσφέρουμε στο κοινό την απόλυτη εμπειρία ήχου και εικόνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς με αυτόν τον τρόπο φέρνουμε τους θαυμαστές όλο και πιο κοντά στο NFL».

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης