Sports Βusiness

Μίλαν: Υπέγραψε την BitMex ως τον πρώτο της χορηγό… μανικιών!

Μίλαν: Υπέγραψε την BitMex ως τον πρώτο της χορηγό… μανικιών!

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε η ομάδα του Μιλάνο, τυπώνοντας για πρώτη φορά χορηγικό λογότυπο στο μανίκι της φανέλας.

Σχετικά Άρθρα

Μίλαν και BitMex έδωσαν τα χέρια για ένα νέο χορηγικό ξεκίνημα, το οποίο θα εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλας. Η πολυτελής συμφωνία καθιστά τη μάρκα κρυπτονομισμάτων τον πρώτο επίσημο συνεργάτη του συλλόγου που θα τοποθετηθεί σε αυτό το σημείο, με την παγκόσμια εταιρεία να παίρνει επίσης τον χαρακτηρισμό του «Επίσημου Εμπορικού Εταίρου Κρυπτονομισμάτων».

Το λογότυπο BitMex θα είναι τώρα παρόν στο μανίκι του ανδρικού και γυναικείου κιτ της ομάδας του Μιλάνου σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League. Οι νέοι κανόνες που τέθηκαν σε ισχύ αυτή τη σεζόν δίνουν το «πράσινο φως» στους συλλόγους να έχουν χορηγούς μανικιών. Επιπλέον η εταιρεία γίνεται ο πρώτος σπόνσορας σε αυτό το σημείο και της ομάδας esports του συλλόγου, AQM!

Ταυτόχρονα αυτή είναι η πρώτη συμφωνία χορηγίας της BitMex στο ποδόσφαιρο και τα esports, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να επεκταθεί πέρα από τα παράγωγα κρυπτονομισμάτων που προσφέρει σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών κρυπτογράφησης.

Για τη Μίλαν η συμφωνία προχωρά τη στρατηγική χορηγίας που έθεσε με την υπογραφή της ανανέωσης της Emirates, η οποία παράλληλα με τα δικαιώματα χορηγίας μανικιών «άνοιξε» κι εκείνα στο προπονητικό κιτ και αυτά της γυναικείας ομάδας. Να σημειωθεί επίσης πως τον Αύγουστο του 2020, η Banco BPM ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος αποκλειστικός σπόνσορας στην τελευταία.

Πλέον οι βασικοί χορηγοί της ομάδας είναι η Emirates, η BitMex και ο προμηθευτής των προπονητικών εμφανίσεων Puma. Κάτω από αυτές υπάρχει μια ομάδα από premium σπόνσορες η οποία αποτελείται από την Banco BPM, τον κατασκευαστή αυτοκινήτων BMW, την πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών Skrill και τον προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδών EA Sports.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης