Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bloomberg: Πιο κοντά στην άβυσσο η Ελλάδα - Καθοριστική εβδομάδα

tags :
Bloomberg: Πιο κοντά στην άβυσσο η Ελλάδα - Καθοριστική εβδομάδα
To ευρώ δέχεται πιέσεις στον απόηχο της διακοπής των διαπραγματεύσεων, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο Eurogroup της 18ης Ιουνίου
Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια καθοριστική εβδομάδα για την πορεία της διαπραγμάτευσης μετά την κατάρρευση των συνομιλιών χθες ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές, σημειώνει σε σημερινό του δημοσίευμα το πρακτορείο Bloomberg.
To ευρώ δέχεται πιέσεις στον απόηχο της διακοπής των διαπραγματεύσεων, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο Eurogroup της 18ης Ιουνίου.
«Ενώ έχει σημειωθεί πρόοδος, οι διαπραγματεύσεις δεν πέτυχαν και παραμένει ένα σημαντικό κενό», σημείωσε η Κομισιόν, αναφέροντας ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο Eurogroup.
Η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια για να βρεθεί μια φόρμουλα προκειμένου να ξεκλειδώσει η δόση των 7,2 δισ ευρώ οδηγεί την Ελλάδα πιο κοντά στην άβυσσο, σημειώνει το Bloomberg.
Με δύο εβδομάδες να απομένουν έως ότου λήξει το τρέχον πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην άβυσσο, προειδοποιεί το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης