Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bloomberg: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη - Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος

Bloomberg: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη - Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος
Oι θεσμοί έχουν κάνει ότι μπορούν για να εξηγήσουν στους έλληνες ότι η πρόταση τους δεν θα ισχύει μέχρι το δημοψήφισμα
Με μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα που δείχνει την πορεία ενός μισογεμάτου ποτηριού, ο αρθρογράφος του Bloomberg, Leonid Bershidsky υποστηρίζει ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη» εννοώντας ότι υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος.



«Μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις 5 Ιουλίου με το ερώτημα προς τον ελληνικό λαό εάν θέλουν ή όχι τα πρόγραμμα λιτότητα των δανειστών, οι θεσμοί έχουν κάνει ότι μπορούν για να εξηγήσουν ότι η πρόταση τους δεν θα ισχύει μέχρι τότε» τονίζει το δημοσίευμα.
Παρόμοια ήταν η προσπάθεια και από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης για να κάνουν σαφές ότι ότι το πρόγραμμα βοήθειας προς τη χώρα δεν θα επεκταθεί και πέραν της 30 Ιουνίου.
Όμως ούτε η Merkel και ο Hollande πρότειναν κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα οδηγώντας σε κλείσιμο της τράπεζες και τον Α. Τσίπρα να δηλώνει στο Twitter « δεν θα τους περάσει»
Πάντως, όπως τονίζει οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 57% των ελλήνων δεν επιθυμεί έξοδο από το ευρώ και απομάκρυνση από την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης